28171299179_3dd81538c1_b

Οι J’aime tout chez toi είναι το ζευγάρι που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram.

*Γράφει η Ελένη Μοραντζή.

To Instagram πρωτοεμφανίστηκε το 2010 και από τότε έχει γίνει το αγαπημένο μας app. Με την πάροδο των χρόνων έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και πολλοί χρήστες ξεκινήσαν να το χρησιμοποιούν ως ένα μέσο για να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Influencers, bloggers, content creators δημιουργούν περιεχόμενο ή γράφουν για μόδα, χρησιμοποιώντας το γνωστό app ως μέσο διάδοσης. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι εκατοντάδες χιλιάδες πια, αφού τα επαγγέλματα αυτά φαίνεται να είναι ”της μόδας”, λίγοι είναι όμως οι αυτοί που αποτελούν αληθινή έμπνευση και αξίζει να ακολουθήσετε. Ένας από αυτούς, είναι αυτός του ζευγαριού Alice Barbier & Jean Sebastian Roques, οι οποίοι συστήνονται ως J’aime tout chez toi.

Ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια ενώ ζούσαν στο Los Angeles, με σκοπό να μοιράζονται την καθημερινότητα τους με την οικογένεια και τους φίλους τους. Βλέποντας όμως την απήχηση, που είχε αυτό στο κόσμο, αποφάσισαν να το συνεχίζουν και γυρίζοντας πίσω στην Γαλλία. Όντας και οι δυο παθιασμένοι με την μόδα, η ιδέα να φτιάξουν ένα blog σαν ζευγάρι τους φάνηκε διασκεδαστικό.

Μετρούν 227 χιλιάδες  followers στο Instagram και το προφίλ τους είναι πάντα ενημερωμένο με τα latest trends. Βρίσκονται στο front row σχεδόν σε κάθε show και μέσα από τον λογαριασμό τους μπορείτε να ενημερώθηκε, όχι μόνο για μόδα και trends, αλλά και για ταξίδια και γενικότερα lifestyle. Γι’ αυτό φυσικά έχουν δημιουργήσει και το blog τους www.jaimetoutcheztoi.com, οπού θα βρείτε όλα όσα αναφέραμε.

Τα outfits που επιλέγουν είναι τις περισσότερες φορές στους ίδιους χρωματικούς τόνους ή άριστα συνδυασμένα μεταξύ τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα αρμονικό. To στιλ που πρεσβεύουν ανήκει στην κατηγορία του streetstyle με επιρροές chic. Αποτελούν παράδειγμα άρτιου styling και σχεδόν σε κάθε fashionweek τραβούν τα βλέμματα πάνω τους.

Επειδή το Instagram είναι πηγή έμπνευσης, το δίδυμο αυτό επάξια παίρνει την σκυτάλη. Είναι πολύ πρωτότυπο ένα ζευγάρι να παραδίδει μαθήματα στιλ και να ξεφεύγει πολύ από τα κλασικά στερεότυπα που ισχύουν στον ”κόσμο” του app αυτού, όσο για το τι σημαίνει J’aime tout chez toi, αφήνουμε σε εσάς την ανακάλυψη.

Tags:
0 shares
Η Ελένη Μοραντζή ζει στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το "fashion blogging". Παράλληλα σπουδάζει "Γεωλογία" στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, τα ταξίδια και η αρθρογραφία.