3rd-floor-handmade-30

Αυτό είναι το γούρι-κόσμημα για το 2020 που δεν θα βγάλεις από πάνω σου!

*Επιμέλεια Αργυρώ Σαμιώτη.

Βραχιόλι Γούρι Turtle Luck Χρυσό

Κάθε χρόνο αναζητάμε το γούρι που θα συντροφεύσει εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα ολόκληρο το χρόνο και θα μας φέρει τύχη. Η προσπάθεια να κερδίσουμε την εύνοια της τύχης είναι μια πανάρχαια πρακτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είτε πιστεύουμε πραγματικά σε αυτό, είτε όχι, το γούρι είναι ένα συμβολικό δώρο για να ξεκινήσει καλά η χρονιά κι ένα έθιμο που προσφέρει απλόχερα χαμόγελα. 

Βραχιόλι Turtle Charm

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα γούρι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και που στο σχέδιό του, κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία!
Πρόκειται για τα χειροποίητα γούρια-κοσμήματα του ελληνικού brand της 3rd floor, που μπορείς να τα φοράς όλο τον χρόνο, χωρίς να φοβάσαι ότι “φαίνονται πολύ χριστουγεννιάτικα”. 

Πρωτότυπα, χειροποίητα γούρια-κολιέ και βραχιόλια με ανάγλυφο σχέδιο μιας χελωνίτσας, όχι μόνο θα σου φέρουν γούρι, αλλά θα δώσουν και μια ιδιαίτερη και χαρούμενη νότα σε κάθε γιορτινή (ή ακόμη και καθημερινή σου) εμφάνιση! 

Η επιλογή της χελώνας δεν ήταν τυχαία, καθώς η 3rd Floor ήθελε το φετινό της γούρι, να είναι κι ένα ιδιαίτερο σύμβολο και η χελώνα, είναι ένα ζώο με πολύ δυνατούς συμβολισμούς. Είναι το ζώο που μας μαθαίνει ότι όλα όσα χρειαζόμαστε, όλα όσα επιθυμούμε, τα έχουμε ήδη. Μέσα μας! Τα κουβαλάμε όπως η χελώνα το καβούκι της, χωρίς ποτέ να δεσμευόμαστε από το χώρο ή τον χρόνο.

Κολιέ Γούρι Turtle Luck Χρυσό

Η χελώνα, εκτός της καλοτυχίας, συμβολίζει την αποφασιστικότητα, αφού κάθε αργό, αλλά σταθερό, της βήμα είναι και μια υπενθύμιση ότι του πόσο αποφασιστικοί πρέπει να είμαστε στη ζωή μας. 

 

Βραχιόλι Γούρι Turtle Luck

Σύμβολο επιμονής και σθένους, αφού το καβούκι που πάντα πρέπει να κουβαλά, αλλά ποτέ δεν την αποτρέπει από το να φτάσει εκεί που θέλει, μας θυμίζει ότι πρέπει να συνεχίζουμε, ανεξάρτητα από βάρη και δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 

Κολιέ Γούρι Turtle Luck

Σύμβολο σοφίας, αφού ξέρει πολύ καλά πότε θα υποχωρήσει στο καβούκι της και πότε θα προβάλλει, αποφασιστικά, το κεφάλι της για να συνεχίσει το δρόμο της…

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα ιδιαίτερο και κομψό γούρι σύμβολο που κάθε φορά που θα φοράνε, θα τους θυμίζει να έχουν επιμονή, αποφασιστικότητα, ηρεμία νού και ψυχής. Ένα γούρι σύμβολο καλής τύχης, για το 2020 και για πάντα!

Ανακαλύψτε όλα τα γούρια της 3rd floor εδώ 

Επισκεφθείτε το λογαριασμό της 3rd floor στο Instagram και στο Facebook

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.