w980-p16x9-6d1cee72a976b7c80ae99ceb6c081188ceaa0ec4

Όλα όσα ξεχωρίσαμε στο London Fashion Week!

*Γράφει η Κωνσταντίνα Τάκου.

Το London Fashion Week F/W 2020 πριν από περίπου μια εβδομάδα έλαβε τέλος, αλλά εμείς δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε μερικά από τα πιο φανταχτερά fashion show τα οποία μας εντυπωσίασαν. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα είναι αυτό της Victoria Beckham η οποία καταφέρνει να τραβά πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και σε άλλα ονόματα του Λονδρέζικου fashion design όπως της Vivianne Westwood, της Simone Rocha, του JW Anderson και πολλών άλλων. Ας δούμε όμως μερικά από τα πιο δημοφιλή.

Ashley Williams

To fashion show της Ashley Williams ξεκίνησε με ένα puff φόρεμα το οποίο είχε πάνω του αποτυπωμένα παντού δολάρια. Τα ρούχα της κολεξιόν της για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2020είχαν μια girly αισθητική με αστείο χαρακτήρα, αφού πάνω σε αρκετά ρούχα είναι αποτυπωμένα illustrations εμπνευσμένα από διαφορετικά πράγματα. Τα έντονα χρώματα κυριάρχησαν και δεν έλειψαν ακόμη και από τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια της, τα οποία είχαν αρκετά εκκεντρικό χαρακτήρα, αφού ήταν φτιαγμένα από φτερά.

Victoria Beckham

To τελευταίο fashion show της Victoria Beckham παρουσιάστηκε στο Banqueting House του Whitehall σε ένα υπέροχο σκηνικό. Η συλλογή της για τον χειμώνα, που μας έρχεται θα λέγαμε ότι έχει κομμάτια, που εύκολα θα εντάσσαμε σε μια capsule γυναικεία ντουλάπα, αφού διαθέτει ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το καρό στοιχείο, τα oversized παλτό σε μπεζ και γκρι τόνους, οι ψηλές σε έντονα χρώματα μπότες και τα μαύρα φορέματα ήταν μερικά από τα οποία ξεχώρισαν.

JW Anderson

”… I wanted something optimistic…”  δήλωσε σε συνέντευξη του ο νεαρός σχεδιαστής και σίγουρα βλέπουμε αυτή του την αισιοδοξία στην τελευταία του κολεξιόν η οποία περιέχει κομμάτια τα οποία μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ένα παραμύθι. Ιδιαίτερα φορέματα με φανταχτερές λεπτομέρειές και περίεργα υφάσματα, υπερβολικά ογκώδες και μεγάλα παλτό δίνουν την αίσθηση της υπερβολής.

Simone Rocha

Για μια ακόμη φορά που η Simone Rocha εισάγει στην κολεξιόν της το Ιρλανδικό στοιχείο, το οποίο αποτελεί και τον τόπο καταγωγής της. Τα ρούχα της σχεδιάστριας είναι ένα μιξ παλιών παραδοσιακών ιρλανδικών στοιχείων τα οποία έχει ”παντρέψει” με μοντέρνα στοιχεία. Το αποτέλεσμα φυσικά που προκύπτει είναι αρκετά ενδιαφέρον, αφού εμπεριέχει μια δόση extravagant χαρακτήρα.

Για ακόμη μια φορά το London Fashion Week έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και αυτό οφείλεται στους νέους δημιουργούς του, που με πολύ αγάπη για την μόδα μας μεταφέρουν στον δικό τους μοναδικό κόσμο.

Πηγές: vogue.co.uk

Tags:
0 shares
Η Κωνσταντίνα Τάκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας. Εργάζεται ως θεατρολόγος, αλλά λατρεύει τον χώρο της μόδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και ενημερώνεται καθημερινά για τις καινούριες τάσεις.