δψχζ

O Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει με την Τemeno!

Ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στον χώρο της δημιουργίας ως co-founder και creative director της Temeno. Στόχος του νέου brand είναι να προτείνει genderless δημιουργίες, με διαχρονικό χαρακτήρα. Συνοδοιπόρος του Λάκη Γαβαλά, είναι ο Guy Krief, angel investor και co-founder των τεχνολογικών εταιρειών Persado και Bryq, προσφέροντας στο εγχείρημα την εμπειρία του στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

www.temenolab.com

Από την πρώτη συλλογή διακρίνονται όλες εκείνες οι αξίες που έχει στον πυρήνα της η Temeno. Δημιουργίες αποκλειστικά φτιαγμένες στην Ελλάδα, που αφουγκράζονται τα trends της εποχής, χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα, που αναδεικνύουν ένα ευρύ φάσμα σωματότυπων, δεν βάζουν περιορισμούς στο φύλο και την ηλικία και έχουν στο επίκεντρο την προώθηση της βιωσιμότητας.

www.temenolab.com

Το basic επαναπροσδιορίζεται και παρουσιάζεται πιο ευρηματικό, με γεωμετρίες που θα αποτελούν το σήμα κατατεθέν του brand. Η χρωματική παλέτα είναι κλασική συνδυάζοντας το μαύρο, με το υπόλευκο κι ουδέτερο Avena Beige. Οι συνδυασμοί που προτείνονται μεταξύ των ρούχων προωθούν το inclusivity. Κομμάτια από την σειρά P (Petite) συνδυάζονται με κομμάτια από την R (Regular) και όχι μόνο. Η Temeno ενθαρρύνει τους πειραματισμούς ανάμεσα στα κομμάτια ανεξαρτήτως φύλου, size, χρώματος και γραμμής.

Η Temeno προσπαθεί να χρησιμοποιεί υλικά και συσκευασίες με περιβαλλοντική συνείδηση, και να διατηρεί ηθικά εργασιακά πρότυπα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του.«Μου είχε λειψει η διαδικασία της δημιουργίας. Από την στιγμή της σύλληψης μέχρι τις δοκιμές στο χαρτί, την υλοποίησή τους και την αγωνία της πρώτης τους παρουσίασης στον κόσμο, όπως αυτή τη στιγμή. Η πρώτη μας συλλογή είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας, ενθουσιασμού, θάρρους και σκληρής δουλειάς και πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει πραγματικά τις αξίες και το όραμά μας για το πώς θα θέλαμε να είναι η συμμετοχή μας στην εξέλιξη της μόδας», σημειώνει ο Λάκης Γαβαλάς, co-founder και creative director της Temeno.

www.temenolab.com
www.temenolab.com
Τα ρούχα της Temeno θα διατίθενται αποκλειστικά στο www.temenolab.com.
Ακολουθήστε το brand στο @temenolab 
Ο Λάκης Γαβαλάς με τον Guy Krief.
Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.