Βottegavenetaissue02naomicampbelldavidlachapell

O oίκος Bottega Veneta παρουσιάζει ένα άκρως ενδιαφέρον ψηφιακό περιοδικό μόδας!

*Γράφει η Κωνσταντίνα Τάκου.

O ιταλικός οίκος μόδας Bottega Veneta πριν από μερικούς μήνες προχώρησε στην απενεργοποίηση όλων των λογαριασμών της εταιρείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι λοιπόν, στην θέση τους αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ψηφιακό περιοδικό, που να περιέχει όλα εκείνα όσα αντιπροσωπεύει και ενστερνίζεται ο οίκος!

@fashionweekdaily| Carlijn Jacobs
@fashionweekdaily| Daniel Gordon
@fashionweekdaily| David Brandon Geeting

Πρωταγωνιστές του ψηφιακού αυτού περιοδικού μόδας είναι φυσικά το διάσημο μοντέλο Naomi Campell και ο τραγουδιστής Travis Scott οι οποίοι κλέβουν την παράσταση με τις υπέροχες φωτογραφίες τους. Επίσης, πλήθος καλλιτεχνών και φωτογράφων μόδας όπως οι David LaChapelle, Carlijn Jacobs, Tyrone Lebon, Marili Andre, Patricia Doria και πολλοί άλλοι προσέφεραν τις δημιουργίες τους, έτσι ώστε να στελεχωθεί η θεματολογία του digital περιοδικού. Ο creative director Daniel Lee, ο οποίος έχει γίνει διάσημος για τη δημιουργία ευφάνταστων viral στιγμών μόδας στο διαδίκτυο, επιλέγει να παρουσιάσει ένα καλοστημένο online περιοδικό, που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα κλισέ. Είναι ένας νέος τρόπος προσέγγισης, που αποζητά την άμεση επικοινωνία με το κοινό του και όχι με απρόσωπα μέσα.

@fashionweekdaily| Patricia Doria
@fashionweekdaily| Patricia Doria
@fashionweekdaily| Patricia Doria

Το κάθε τεύχος κυκλοφορεί ανά τρίμηνο και συνδυάζει τη φωτογραφία, τη γραφιστική και τη μόδα ταυτόχρονα. Για να λάβει κανείς το περιοδικό, αρκεί μόνο μια δήλωση ενδιαφέροντος και αμέσως μπορούμε να το απολαύσουμε στα μηνύματα του κινητού μας.  Οι μοναδικές φωτογραφίες της Naomi Campell γυρίστηκαν από τον φωτογράφο, που συνεργάζεται εδώ και χρόνια, τον David LaChapelle. Ο ίδιος πλαισίωσε και τις δύο πλευρές με ευέλικτους ακροβάτες δημιουργώντας μια αφηρημένη στιγμή, που συνδυάζει τη μόδα, τον αθλητισμό και την τεχνογνωσία της εικόνας πάντοτε σύμφωνα με τα πλαίσια, που επιθυμεί ο οίκος.

@fashionweekdaily| Patricia Doria
@fashionweekdaily| Seth Bogart
@fashionweekdaily| Travis Scott by David La Chapelle

Ανυπομονούμε να δούμε σύντομα και τα επόμενα τεύχη του περιοδικού και να γεμίσουμε με υπέροχες εικόνες μόδας από τον οίκο Bottega Veneta!

Πηγές: fashionweekdaily.com, papermag.com, vogue.co.uk

*Φωτογραφία εξωφύλλου:  fashionweekdaily.com

Tags:
0 shares
Η Κωνσταντίνα Τάκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας. Εργάζεται ως θεατρολόγος, αλλά λατρεύει τον χώρο της μόδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και ενημερώνεται καθημερινά για τις καινούριες τάσεις.