audrey-hepburn-breakfast-tiffanys-black-dress

Φωτογραφία της ημερας!

Η Audrey Hepburn στην ταινία “Breakfast At Tiffany’s”.

H Audrey Hepburn είχε μια στενή συνεργασία με τον οίκο μόδας Givenchy, με κορυφαία τους κοινή στιγμή τη δημιουργία του “little black dress”, που φτιάχτηκε για τη Holly Golightly, χαρακτήρα της ταινίας “Breakfast at Tiffany’s”.

Η στυλιστική αυτή επιλογή έγινε σημείο αναφοράς στην ιστορία της μόδας και μάλιστα κατάφερε να καθιερώσει το “little black dress” ως μια επιλογή, που δε θα πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας.

 

 

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.