realisation-par-naomi-leopard-silk-skirt-aria-di-bari-french-street-style-blogger-knit-tank-top-zara-balzac-paris-bocage-summer-outfit-editorial-5

Μεταξωτή midi φούστα: το νέο must have item!

*Γράφει η Νάταλι Χαρπαντίδη. 

Μπορεί το κυρίαρχο μήκος της σεζόν να είναι το mini. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα jean shorts, τα αέρινα maxi φορέματα και τα girly jumpsuits, όμως το φετινό καλοκαίρι έχει προστεθεί δυναμικά άλλο ένα κομμάτι στις επιλογές μας. Δεν είναι άλλο από την άκρως θηλυκή και αισθησιακή μεταξωτή midi φούστα που ξεπηδά από το παρελθόν και με τους κατάλληλους συνδυασμούς γίνεται πιο in από ποτέ!

To trend που έχει αγαπηθεί όσο ποτέ άλλοτε, κατακτά τις καρδιές των fashionistas, οι οποίες επιτυγχάνουν μοναδικούς και σύγχρονους συνδυασμούς. Χάρη στο μήκος της, που είναι συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας, μας κάνει να δημιουργούμε σύνολα που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από ταινίες εποχής. Σε ίσια γραμμή, πλισέ ή με ελαφρύ βολάν στο τελείωμα είναι μια επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας το φετινό καλοκαίρι. Μονόχρωμες, σε γήινους τόνους, μπεζ, σαμπανιζέ, ακόμα και σε έντονες αποχρώσεις, όπως το κίτρινο και το κόκκινο, εντυπωσιάζουν συνδυασμένες με cropped ή cami tops. Ωστόσο, οι επιλογές δεν σταματάνε εδώ. Animal prints, με κυρίαρχο το λεοπάρ, έντονα εμπριμέ αλλά και floral κλέβουν την παράσταση και τις εντυπώσεις. Επιλέξτε λευκά tops προκειμένου να τις αναδείξετε και δώστε προσοχή στα αξεσουάρ σας καθώς επίσης και στα παπούτσια. Στόχος είναι ένα chic outfit που να αναδεικνύει τη σιλουέτα σας, τον αυθορμητισμό και την προσωπικότητά σας. Μην φοβηθείτε τους παιχνιδιάρικους συνδυασμούς χρωμάτων. Επενδύστε στο χρώμα, εάν ανήκετε στις πιο τολμηρές. Μουσταρδί, έντονο πράσινο, navy blue αλλά και πορτοκαλί θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Λεπτά, κομψά και διακριτικά αξεσουάρ στον καρπό και τον λαιμό, θα ενισχύσουν τη θηλυκότητα σας δημιουργώντας ένα ανεπιτήδευτο αλλά άκρως επιτυχημένο και stylish look. Ακόμα, επιλέξτε εξίσου στιλάτα mules, είτε flat είτε ψηλά, όπως επίσης και σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Απογειώστε την εμφάνισή σας επιλέγοντας ένα μεταξωτό μαντήλι για το κεφάλι, δίνοντας έτσι μια έξτρα vintage πινελιά στο σύνολό σας.

Tags:
0 shares
Η Νάταλι Χαρπαντίδη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Λατρεύει τον χώρο της μόδας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το "Fashion Styling& Image Making", καθώς και σεμινάρια για "Fashion Design". Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αρθρογραφεί σε fashion blogs και sites (Ozon Magazine, Faysbook.gr κ.ά)