bananas-as-canvas

Διαγωνισμός “BANANAS CANVAS”, για νέους δημιουργούς, από την Fyffes και την Stalexpo.

Η εταιρεία μπανανών Fyffes, σε συνέχεια της συνεργασίας της με την εταιρεία Stalexpo, σαν μεγάλος χορηγός του NGFL5, προκηρύσσει τον εικαστικό διαγωνισμό “BANANAS CANVAS”.

Ο διαγωνισμός αφορά στην δημιουργία μακέτας η οποία θα συνδυάζει μπανάνες ή/και ανανάδες πιθανώς με το λογότυπο της Fyffes και το σήμα της Κιβωτού του Κόσμου ή μακέτα έμπνευσης και συνδυασμού του εκάστοτε καλλιτέχνη. Απευθύνεται στους νέους σχεδιαστές, σπουδαστές και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο NGFL4, αλλά και σε όσους δηλώσουν συμμετοχή για το NGFL5 μέχρι τις 30/06/18.
Η μακέτα ή οι μακέτες που θα επιλεγούν (από την εταιρία) θα εκτυπωθούν σε μπλούζες, τσάντες, ή και σε άλλα αντικείμενα & αξεσουάρ τα οποία θα κατασκευασθούν από χορηγούς κ θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου, η οποία θα τα χρησιμοποιήσει όπως εκείνη αποφασίσει.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα παραχωρήσουν τα δικαιώματα χρήσης των δημιουργιών τους στην Κιβωτό του Κόσμου, και στον χορηγό, οι οποίοι θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν προς όφελος τους.
Ο δημιουργός της μακέτας ή των μακετών που θα επιλεγεί, θα βραβευθεί από την εταιρία Fyffes με το χρηματικό ποσόν των 1.000€ και θα του δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχει στο NGFL5 σαν guest.
Η μακέτα που θα κερδίσει θα χαίρει ειδικής παρουσίασης στο NGFL 5. Αν ο νικητής είναι σχεδιαστής μόδας, στην κολεξιόν που θα παρουσιάσει θα την εντάξει σε ένα outfit, αν είναι καλλιτέχνης, art director, εικαστικός, η φωτογράφος η μακέτα θα παρουσιαστεί σε ένα installation art.
Η βράβευση θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του NGFL5.

Η φόρμα για τις αιτήσεις συμετοχής, καθώς και τα λογότυπα που μπορούν να συνδυαστούν στην μακέτα, θα αναρτηθούν σύντομα και θα ανακοινωθούν στα Social Media.
STAY TUNED!

https://ngfl.gr/bananas-canvas-contest/

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.