Print

Καλώς σας βρήκαμε!

Πόσο κακός είμαι στο να γράφω κείμενα,θα το καταλάβετε εν καιρώ. Αλλά ας όψεται που πρέπει να σας παρουσιάσω τι είναι το Paramano.gr και ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης του. Παράλληλα με το δικό μου brand δημιούργησα και μια διαφορετική σελίδα που αφορά πάλι τη μόδα,αλλά από μια άλλη της πλευρά.

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μόδα δεν είχα budget,καμία γνωριμία,καμία σχέση με το χώρο. Επειδή ξεκίνησα από το μηδέν και είχα την τύχη να ακολουθήσω αυτό που αγαπώ, ξέρω τι σημαίνει να προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι και να βαδίσεις πάνω σε αυτό το μέλλον σου.

Ανά καιρούς λοιπόν βλέπω νέα παιδιά να νιώθουν και να είναι χαμένα σε σχέση με τη μόδα σε ετούτη εδώ τη χώρα. Απευθύνονται συχνά,πυκνά και σε εμένα. Είμαι 24 χρονών και στο μυαλό μου τουλάχιστον,δε θεωρώ οτι μπορώ και έχω το δικαίωμα να δίνω συμβουλές,ΑΛΛΆ με έτρωγε τόσο πολύ οτι όλα αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να απευθυνθούν κάπου. Για αυτό λοιπόν και δημιουργήθηκε το Paramano.gr , έχοντας ως σκοπό του να βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μόδα.Σημαίνοντα πρόσωπα,της Ελλάδας και του εξωτερικού,που ασχολούνται με τη μόδα θα συμβουλεύουν όλους όσους χρειάζονται βοήθεια.

Το paramano.gr δημιουργήθηκε για να συμβουλεύει,να ενημερώνει για το τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας,να απαντά σε απορίες και να παρουσιάζει τη δουλειά νέων ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τη μόδα,εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το Paramano.gr φτιάχτηκε λοιπόν για όλους αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο της μόδας, κάτι που δυστυχώς η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει δυσκολέψει πολύ περισσότερο. Δημιουργήθηκε για να συμβουλεύει,να ενημερώνει για το τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας,να απαντά σε απορίες και να παρουσιάζει τη δουλειά νέων ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τη μόδα(σε οποιοδήποτε πόστο της)εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Νέοι σχεδιαστές,στυλίστες,φωτογράφοι και όλοι όσοι ψάχνετε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας,είστε στην κατάλληλη παρέα. Όποιος από εσάς επιθυμεί μπορεί να μας στείλει δουλειά του στο email μας και εύχομαι να είστε ο τυχερός της εβδομάδας,που θα δει δημοσιευμένη τη δουλειά του.

Eπίσης κατασκευάζουμε ένα μικρό διαδικτυακό “MALL” μέσω του οποίου θα μπορείτε να διαφημίσετε τις επιχειρήσεις σας. Το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ είναι οτι το ενοίκιο που θα καταβάλλετε,θα χρησιμοποιείτε για να διευκολύνουμε έναν νέο άνθρωπο μέσω κάποιας υποτροφίας(αυτό είναι και το μεγαλύτερο μου όνειρο). Οπότε αν θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας,αλλά κυρίως να βοηθήσετε να νέα παιδιά δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τέλος είμαι πολύ χαρούμενος,όχι μόνο για τη δημιουργία της σελίδας αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που θα την απαρτίζουν. Νέα παιδιά που συνεργάζονται με τη σελίδας μας αλλά και καταξιωμένοι άνθρωποι της μόδας που “υποδέχτηκαν” με χαρά τη σελίδα,έφτιαξαν την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσα να ζητήσω και ειλικρινά είμαι διπλά χαρούμενος για αυτό. Περιμένω πως και πως λοιπόν να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε και κυρίως ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί,με σεβασμό σε κάτι που όλοι αγαπάμε…τη μόδα!

Με εκτίμηση,
Νίκος Αλιάζης

0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.