CHA_1269

Αποκλειστική φωτογράφιση για το www.paramano.gr! Ο καταξιωμένος, φωτογράφος μόδας Χάρης Ευαγόρου φωτογραφίζει την πτυχιακή συλλογή, ενός νέου σχεδιαστή, του LEX και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Όπως σας έχουμε πει από την πρώτη στιγμή σκοπός του www.paramano.gr, είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων.
Έτσι συνέβη λοιπόν και στην προκειμένη. Ο καταξιωμένος,Κύπριος φωτογράφος μόδας Χάρης Ευαγόρου μας τίμησε φωτογραφίζοντας την πτυχιακή κολεξιόν, ενός νέου σχεδιαστή, του LEX.

H πτυχιακή του κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από το καλλιτεχνικό κίνημα του κυβισμού και συγκεκριμένα από τον πίνακα Guernica του Picasso.
Ο LEX είναι ένας ταλαντούχος,νέος σχεδιαστής. Αποφοίτησε το 2016 από τη σχολή μόδας “Pansik”.
Tην ίδια χρονιά κέρδισε το 1ο βραβείο, σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΝΙΚΕ σε συνεργασία με την “Pansik Scuola di Moda”,στα πλαίσια του εορτασμού της AIR MAX DAY, με το installation του “Liberat Venti”.

O Lex με το βραβείο του “ARTIST OF AIR”

Tην επιμέλεια και την παραγωγή της φωτογράφισης ανέλαβε το paramano.gr .
Οι συντελεστές της φωτογράφισης ήταν όλοι νέα παιδιά.
Tο styling ανέλαβαν η Μαρία Ασιδέρη και ο Δαμιανός Δακτυλίδης, ενώ μοντέλο ήταν ο εξίσου νέος στο χώρο του μόντελινγκ, Δημήτρης Χελιδονάκης.
Τέλος βοηθός του φωτογράφου ήταν ο Χάρης Ευαγόρου(junior).

 

*Ευχαριστούμε πολύ το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων Μηχανικών & Εργοληπτών Δημοσίων Έργων,  που ενέκρινε την άδεια μας και μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου,για την πραγματοποίηση της φωτογράφισης

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.