810 (1)

Η Lais Ribeiro θα φορέσει το φετινό “Fantasy Bra”, στα πλαίσια του σόου, του οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret.

Η Lais Ribeiro θα φορέσει το φετινό “Fantasy Bra”, στα πλαίσια του σόου του οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret, που θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη.
Της αξίζει αν θυμηθεί κανείς, πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια των προβών στα πλαίσια του σόου το 2012.

Πρόκειται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για το καλύτερο σόου των τελευταίων ετών.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.