street_style_-_hamburg_-_november__2022-1-1620x911

Πως θα φορέσετε το καμηλό παλτό αυτόν το χειμώνα!

*Γράφει η Μαρία Χρονιάρη.

Το παλτό είναι ένα item, που μας απασχολεί πάντα τον χειμώνα γι’ αυτό και αναζητάμε το ιδανικό για τις εμφανίσεις μας. Αυτήν την σεζόν φαίνεται, να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις το camel παλτό και όχι άδικα!

Είναι από τα πιο διαχρονικά χρώματα, αφού είναι πάντα επίκαιρο ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ψηλά στις τάσεις, όσο φέτος. Στα θετικά να προσθέσουμε, ότι συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και είναι τόσο chic, που θα αναδείξει τα looks σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σίγουρα γνωρίζετε, ότι το καμηλό παλτό ταιριάζει με όλα τα γήινα και τα ουδέτερα χρώματα και μάλιστα μπορείτε, να δημιουργήσετε πολύ κομψά mimimal outfits. Συνδυάστε το με ένα κοστούμι σε γήινους τόνους και τα sneakers σας, με λευκό παντελόνι και πουλόβερ στις ίδιες αποχρώσεις, με γκρί, καφέ και dark blue. Κλασικοί χρωματικοί συνδυασμοί, που πάντα θα σας βγάζουν ασπροπρόσωπες και στυλάτες.

Η χρησιμότητα του καμηλό παλτό βέβαια δεν τελειώνει εδώ μπορείτε, να το συνδυάσετε με ρούχα και αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα ή μπορντό. Όπως επίσης, ταιριάζει και με το πράσινο, το γαλάζιο, το κίτρινο και το ροζ. Φυσικά, εκτός από το ότι συνδυάζεται με πολλά χρώματα είναι ένα κομμάτι, που αν επενδύσετε σ’ αυτό, θα φορεθεί και όλες τις ώρες. Εκτός δηλαδή από τα casual looks σας θα το φορέσετε και στις βραδινές σας εξόδους με φορέματα και φούστες.

Όσον αφορά το μήκος, προτιμήστε ένα μακρύ παλτό, τόσο βέβαια, όσο ταιριάζει στο σωματότυπο σας, που είναι πάντα πιο stylish και πρακτικό. Το πιο κοντό παλτό, παραπέμπει περισσότερο σε blazer και casual looks. Σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και η υφή. Σίγουρα η πιο κλασική επιλογή είναι ένα μάλλινο παλτό, έχουν όμως ένα ιδιαίτερο στυλ και τα leather coat, όπως και τα cozy teddy coat.

Επενδύστε λοιπόν, σε ένα camel παλτό, αφού πρόκειται για μία all time classic επιλογή, που θα συνοδεύει όλα σας τα outfits από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Φωτογραφία εξωφύλλου: intheknow.com

Tags:
0 shares
Η Μαρία Χρονιάρη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει σπουδάσει "Fashion Styling" στη σχολή Pansik Scuola di Moda και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μόδας. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Φιλολογίας" του Πανεπιστημίου Κύπρου. Δραστηριοποιείται ως "freelancer stylist" σε φωτογραφήσεις μόδας και στην τηλεόραση.