painesi4

“The Modeling World”: Η Μαριάννα Παινέση σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο www.paramano.gr.

*Γράφει ο σχεδιαστής μόδας και founder του Paramano.gr Νίκος Αλιάζης. 

“Απερίγραπτα όμορφη, ευγενική και γλυκιά. Μοντέλο που αποδεικνύει ότι η ομορφία ίσως είναι ένα εφόδιο στη ζωή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το πιο σημαντικό! Κατάγεται από την Ελλάδα και την Τανζανία και έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model, όπου και ξεχώρισε. Είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ μαζί της πρόσφατα, καθώς συμμετείχε στην επίδειξη μόδας της καλοκαιρινής μου συλλογής. Εκεί ανακάλυψα ότι εκτός από πανέμορφη, είναι ένα υπέροχο πλάσμα και ένα εξαιρετικό μοντέλο. Εκτός όλων των παραπάνω φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή Dot. και ετοιμάζεται για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε την Μαριάννα Παινέση.”

-Νίκος Αλιάζης @Paramanos

Μαριάννα τι δε ξέρουμε για σένα; Πες μας λίγα λόγια, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Έχω τελειώσει το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ/σης στην Αθήνα, αν και μάλλον αυτό το γνωρίζετε και έχω ένα Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική! Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ να ακουώ μουσική! Κατά προτίμηση, rock ή dance, αφού αγαπώ να χορεύω.

Σε γνωρίσαμε σαν μοντέλο μέσα από τη συμμετοχή σου στο GNTM. Μίλησε μου για αυτή την εμπειρία.

Το GNTM ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα. Είχε βέβαια δυσκολίες αλλά με το καιρό σου μένουν μόνο τα θετικά. Ούτως ή άλλως, και οι όποιες δυσκολίες είναι θεμιτές, γιατί είναι κομμάτι κάθε καθημερινότητας και κάθε επαγγέλματος!

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε και είπες ότι θέλω να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας;

Ο χώρος της μόδας μου κέντριζε το ενδιαφέρον από όταν ήμουν μικρή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με ενθαρρυντικά σχόλια που άκουγα από επαγγελματίες και μη, για να ασχοληθώ με τον χώρο αυτόν με έκαναν να το δοκιμάσω και φυσικά με κέδρισε εξ’ αρχής!

Εκτός από το μόντελινγκ το τελευταίο διάστημα έχει μπει στη ζωή σου και η τηλεόραση, καθώς σε βλέπουμε να συμμετέχεις στην εκπομπη Dot. Σε ενδιαφέρει η τηλεόραση και η παρουσίαση γενικότερα; Βλέπεις τον εαυτό σου να ασχολείται πιο ενεργά με αυτήν;

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με την τηλεόραση και με αυτόν τον τρόπο, πέρα από την συμμετοχή μου σε τηλεοπτικές καμπάνιες. Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης και συγκεκριμένα της παρουσίασης, οπότε άνετα και με χαρά θα με έβλεπα να ασχολούμαι περισσότερο με αυτόν!

Να σου ευχηθούμε με το καλό να έρθει και το μωράκι σου. Πως είναι όλη αυτή η εμπειρία και γίνεται αν συνδυάσει κανείς εγκυμοσύνη και δουλειά;

Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι μια μοναδική περίοδος της ζωής μου! Εγώ προς το παρόν τα συνδυάζω. Όπως μου έχει πει και ο γιατρός μου, μια γυναίκα κατά την εγκυμοσύνη της μπορεί να συνεχίσει κανονικά την καθημερινότητά της, προσέχοντας βέβαια κάποια βασικά πράγματα.

Τέλος τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί, που θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας και κυρίως με το μόντελινγκ;

Θα του έλεγα να εξετάσει αν είναι όντως ο χώρος με τον οποίον θα ήθελε να ασχοληθεί ή απλώς του έχει γίνει μια “πλύση εγκεφάλου” μέσω της συνεχόμενης προβολής του εν λόγω χώρου μέσα από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα ή τον επιλέγει γιατί απλά θα ήθελε να μπει σε ένα χώρο, που μπορεί να υπάρχει μια προβολή, ασχέτως αν αυτός ο χώρος είναι της μόδας, της τηλεόρασης ή του τραγουδιού. Εφόσον, έβλεπε και μέσω της αρχικής του ενασχόλησης ότι αυτός είναι “ο χώρος του”,θα του έλεγα να έχει υπομονή αλλά και επιμονή, να φέρεται με επαγγελματισμό, να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά να κρατάει χαμηλό προφίλ.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.