εχ

The Biebers – Μαθήματα style από το ζεύγος της χρονιάς!

*Γράφει η Δανάη Σολωμού.

Μια μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου και ευχόμαστε να την περάσατε με τον ωραιότερο τρόπο! Αλλά έχει αποδειχθεί όμως πως τον έρωτα δεν τον γιορτάζουμε μια φορά τον χρόνο, αλλά τον ζούμε καθημερινά. Ενα ζευγάρι που μας υπενθυμίζει την παραπάνω θεωρία, σε κάθε εμφάνισή του, είναι ο Justin και η Hailey Bieber. Και οι δύο με ξεχωριστό προσωπικό στυλ, εντυπωσιάζουν και τραβούν όλα τα φώτα της δημοσιότητας, επηρεάζουν το φανατικό κοινό τους και όσους αγαπούν το styling και ιδίως στην πιο streetwear και athleisure εκδοχή του.





Εμφανίσεις και looks που ταυτίζονται, αλλά ο κάθε ένας να απογειώνει από την μεριά του την προσωπική του αισθητική. Η Hailey έχει την τέλεια ισορροπία highend και casual ενώ ο Justin πιο oversized και leisure, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον και ετοιμάζοντας εμφανίσεις για να επηρεαστούμε όλες τις εποχές.
















Και για όσους δεν ενημερώθηκαν, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε και το “Justin Bieber: Seasons” , τα docu-series του YouTube, που δείχνουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του τραγουδιστή και της θορυβώδης ζωής του και με επεισόδια που αφορούν την σχέση και τον γάμο του με το μοντέλο Hailey Baldwin. Επιπλέον η νέα πρωτότυπη σειρά κατέκτησε το ρεκόρ του επεισοδίου, που συγκέντρωσε τα περισσότερα views την πρώτη εβδομάδα προβολής με το πρώτο επεισόδιο να το παρακολουθούν θεατές σε περισσότερες από 97 χώρες!

Πηγές: Pinterest, news247

Tags:
0 shares
Η Δανάη Σολωμού γεννημένη στην Πάτρα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Aσχολείται με την αρθρογραφία, την ζωγραφική-γραφιστική, την μουσική και το σχέδιο μόδας. Αγαπά τον χώρο της μόδας και όλα όσα αυτός πρεσβεύει.