νκ

Το “Rock Star” στυλ του Machine Gun Kelly!

*Γράφει η Δανάη Σολωμού.

Ποιος είναι το βασικό πρόσωπο που άνοιξε και έκλεισε το show για τον οίκο Dolce & Gabbana στην εβδομάδας μόδας του Μιλάνου;

Machine Gun Kelly. Ο τραγουδιστής που την τελευταία περίοδο ακούγεται όλο και περισσότερο, όχι μόνο για την μουσική του. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για αυτόν, καθώς ήδη σχολιάζεται παγκοσμίως για τις εμφανίσεις του; 

Dolce & Gabbana show

O Colson Baker κατά κόσμο Machine Gun Kelly λοιπόν, είναι Αμερικανός τραγουδιστής – rapper και έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της ηθοποιίας. Με ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμό του, στη μουσική του με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως alternative hip-hop και rock καλλιτέχνη.

Αν δεν τον έχετε ακούσει ακόμα θα σας προϊδεάσουμε λέγοντας ότι “κινείται” σε μουσικά μονοπάτια που μπορεί να τα κατατάξει κανείς και να πει ότι είναι κάτι ανάμεσα σε Paramore, Nirvana, Avril Lavigne, Linkin Park, Eminem.

Ωστόσο έτσι όπως υποστηρίζει με επιτυχία διαφορετικά είδη μουσικής αντίστοιχα ισχύει και με την μόδα. Είναι επηρεασμένος από διαφορετικές δεκαετίες, θρύλους της Rock και Pop και συνεχώς τολμάει και δημιουργεί ιδιαίτερους συνδυασμούς, τολμηρά looks, με πολλά αξεσουάρ, χρώματα και μη συμβατικά στοιχεία, που τον χαρακτηρίζουν, αλλά και εμπνέουν τους φαν του.

Pop – Punk αισθητική

Στα latest news της showbiz, φαίνεται πως αρραβωνιάστηκε την σύντροφο του και ηθοποιό Megan Fox. Οι δύο τους έχουν κάνει εμφανίσεις που συζητήθηκαν, είτε κάνοντας match τα looks τους, είτε συνδυάζοντας την sexy-grunge αισθητική τους.

@meganfox

Το Hollywood έχει την τάση να θέλει να βλέπει και να αποζητά κοινές εμφανίσεις διάσημων ζευγαριών. Στην περίπτωση του MGK και της Megan κέρδισε το ενδιαφέρον ο συνδυασμός των χαρακτήρων τους και των προσωπικών επιλογών τους δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή οπαδούς. Μήπως είναι οι νέοι Biebers;
Ένα είναι σίγουρο. Ο Machine Gun Kelly κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, των social media και του χώρου της μόδας, δίνοντας το στίγμα του και με μια πορεία που δείχνει να έχει διάρκεια.

*Φωτογραφία εξωφύλλου: gq.com

**Πηγές και φωτογραφίες: popsugar.com , gq.com , stylecaster.com

Tags:
0 shares
Η Δανάη Σολωμού γεννημένη στην Πάτρα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Aσχολείται με την αρθρογραφία, την ζωγραφική-γραφιστική, την μουσική και το σχέδιο μόδας. Αγαπά τον χώρο της μόδας και όλα όσα αυτός πρεσβεύει.