5A914534-1BA9-45A6-9155-7C169DE71EFE-780x470

H νέα resort collection της Mary Katrantzou έρχεται για να δώσει χρώμα στο καλοκαίρι μας!

*Γράφει η Κωνσταντίνα Τάκου.

H τρίτη resort collection της αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μary Katrantzou είναι γεγονός και διαθέτει αρκετά κομμάτια, που μας θυμίζουν εικόνες βγαλμένες από το ελληνικό καλοκαίρι. H συλλογή έχει τον τίτλο Mary-Mare και εδώ και τρία χρόνια φροντίζει να μας χαρίζει υπέροχες holiday capsule δημιουργίες, που κάθε γυναίκα ανυπομονεί να φορέσει. Για ακόμη μια φορά τα ρούχα της είναι μια ωδή στα prints, αγαπημένο στοιχείο της σχεδιάστριας που την κάνει μοναδική στο είδος της.

Σε αυτή την συλλογή η σχεδιάστρια εμβάθυνε σε παλαιότερη συλλογή από prints, που η ίδια είχε δημιουργήσει και το αποτέλεσμα φυσικά είναι μοναδικό. Ένας συνδυασμός από floral σχέδια και συμμετρικά μοτίβο σε έντονα χρώματα, που απεικονίζουν θαλάσσια ψάρια και ζώα της άγριας φύσης μέσα σε τετράγωνα και ρόμβους. Τα χρώματα που υπερισχύουν είναι το κόκκινο, το πράσινο και το βαθύ μπλε που μας θυμίζει τις μοναδικές μας ακρογιαλιές.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι πάντοτε υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, λινό και μετάξι σεβόμενα πάντοτε το περιβάλλον, αφού έχουν sustainable επιρροές. Η συλλογή αποτελείται από αρκετά κομμάτια και περιέχει καφτάνια, καλοκαιρινά φορέματα και μαγιό.

Την φωτογράφιση και τα μοναδικά πλάνα ανέλαβε να τραβήξει ο καταπληκτικός φωτογράφος Kάστας Σπαθής (@spathumpa) και να μας ταξιδέψει για μια ακόμη φορά και να μας ταξιδέψει στον ονειρικό κόσμο της Mary Katrantzou!

Πηγές: marykatrantzou.com

*Φωτογραφία εξωφύλλου: enjoynews.gr

Tags:
0 shares
Η Κωνσταντίνα Τάκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας. Εργάζεται ως θεατρολόγος, αλλά λατρεύει τον χώρο της μόδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και ενημερώνεται καθημερινά για τις καινούριες τάσεις.