2840c73cf7fdea08c7ac3c2eb9765e02

Olivia και Alice, οι δύο αδελφές που έχουν πλημμυρίσει το Instagram με χρώμα.

*Γράφει η Ελένη Μοραντζή.

Σίγουρα το Instagram έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, αφού μέσα εκεί βρίσκουμε ιδέες για styling, διακόσμηση, νύχια, μαλλιά αλλά και γενικότερα για lifestyle. Ακολουθούμε λογαριασμούς που μας εμπνέουν και πολλά είναι τα κορίτσια, που μοιράζονται τη ζωή τους και τις ιδέες τους μέσα σ ’αυτό! Δυο αδελφές η Olivia και η Alice, είναι αυτές που κρύβονται πίσω από τον λογαριασμό oliviaandalice. Μετρούν 155k ακολούθους στο Instagram και έχουν ιδρύσει το δικό τους fashion brand.

Ας σας πούμε λίγα λόγια όμως για τα κορίτσια αυτά. Όπως προ είπαμε, είναι αδελφές με βάση το Λονδίνο, έχουν το δικό τους blog, το δικό τους brand ρούχων και ζουν μαζί. Ξεκινήσαν το brand τους το 2014, με το όνομα Amelia Jane London, το οποίο είχε τεράστια επιτυχία από την αρχή. Οι ίδιες δηλώνουν, ότι το αγαπημένο τους κομμάτι ως ιδιοκτήτριες ενός brand είναι η συνεργασία τους με άλλες bloggers.  Την ίδια χρονική περίοδο ίδρυσαν και το blog τους, για να δείξουν στον κόσμο της μόδας την δική τους άποψη πάνω σ’ αυτήν και στο styling.

Tο πρώτο πράγμα που θα καταλάβετε σίγουρα, όταν περιηγηθείτε στο προφίλ τους, είναι ότι αγαπούν το χρώμα και τους ευφάνταστους συνδυασμούς. Αγαπούν να μπερδεύουν τις υφές και τα χρώματα και να δημιουργούν σύνολα, που λατρεύουμε να “αντιγραφούμε”. Άλλο ένα πράγμα που θα καταλάβετε, είναι ότι τα outfits τους συμπληρώνουν το ένα το άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ζωή τους, η μια συμπληρώνει την άλλη.

Θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν παρουσιάζοντας σας μερικά από τα αγαπημένα μας outfits.

Αν δεν έχεις ακολουθήσει ακόμα το δίδυμο αυτό, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα. Η αύρα, το στυλ τους και η πολυχρωμία των outfits αξίζουν ένα follow. Έχει γίνει το δικό μας inspiration account και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα νέα projects τους.

Φωτογραφία εξωφύλλου: thomassabo.com

Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram.

Πηγές: instagram.com

Tags:
0 shares
Η Ελένη Μοραντζή ζει στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το "fashion blogging". Παράλληλα σπουδάζει "Γεωλογία" στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, τα ταξίδια και η αρθρογραφία.