_D753782-416-2

NGFL8: το fashion event που στηρίζει τους νέους δημιουργούς.

*Γράφει η Ελένη Μοραντζή.

Το NGFL είναι το fashion event που στηρίζει και προωθεί τους νέους δημιουργούς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Paramano.gr, στήριξε τον θεσμό ως χορηγός επικοινωνίας. Το 8ο NGFL έλαβε χώρα στον 2500 τμ υπαίθριο χώρο του Hub Events, σε μια εκδήλωση που τηρούσε αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας. Ένα διάλογο χωρίς κουβέντες για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα, ανάμεσα σε κόσμο που βιώνει το social distancing, δηλαδή την κοινωνική απόσταση, απόλαυσαν 350 λάτρεις της μόδας σε 14 εντυπωσιακά outdoor catwalks με συλλογές από νέους σχεδιαστές μόδας, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Καθίσματα σε αποστάσεις, επισκέπτες “κρυμμένοι” πίσω από μάσκες, χωρίς αγγίγματα και ανάμεσα τους τα μοντέλα χωρίς μάσκες, σημείο των καιρών, σε ένα περιβάλλον downtown και industrial που δημιούργησε μία νεανική και street style αίσθηση που κυριάρχησε στο NGFL8. Να σημειωθεί οτι το NGFL, είναι  το μοναδικό fashion event που έγινε live μετά την πανδημία και το μοναδικό στην Ελλάδα, που παρουσιάστηκε live streaming σε χιλιάδες κόσμου που το απήλαυσε από την άνεση του σπιτιού του! 

Έντονα χρώματα, άρωμα ethnic, χειροποίητα πλεκτά μαγιό, μεγάλα κοσμήματα, εντυπωσιακές τσάντες αλλά και αέρινα μακριά φορέματα κυριάρχησαν στα fashion shows και ξύπνησαν μέσα μας την επιθυμία να ζήσουμε του χρόνου ένα καλοκαίρι ελληνικό και ξένοιαστο, αφήνοντας πίσω το άγχος και τη πίεση της φετινής χρονιάς. Ανάμεσά τους, η συλλογή του Νίκου Αλιάζη, ιδρυτή του Paramano.gr, η οποία κέρδισε στο διαγωνισμό NGFL AWARD, το διαγωνισμό χορήγησε το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και εμπνεύστηκε ο αντιπρόεδρός του κ. Simone Arnaboldi. O Nίκος Αλιάζης στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού θα φωτογραφίσει και θα παρουσιάσει τη συλλογή του στη Β.Ιταλία.

Nikos Aliazis founder of Paramano.gr
Avioti FashionED

ΔΙΕΚ Ελληνικού ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ μαζί με TwoCan Handmade
Τμήμα Σχεδιασμού & Ένδυσης ΔΙΠΑΕ

Luxury Crochet Katie μαζί με Recycle Mad Bags

STL, Stella Papakosta

Theou Tailor Made μαζί με Doxa Doulgeraki

The Mannequin Collection

Lina Gavra

Dicara

Nikos Aliazis

Χορηγοί της διοργάνωσης η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, το Ελληνικό  Μορφωτικό Ινστιτούτο, η STARBUCKS και το NAILS COLLEGE by Μarina Korotkova. Το μακιγιάζ  επιμελήθηκε η σχολή Freddy make up stage, τα χτενίσματα των μοντέλων η σχολή Prestige by Telis Kikkeris. Shoes supporter, η εταιρία MIGATΟ. H MAC και η CLINΙQUE προσέφεραν στους επισκέπτες ένα ωραίο goody bag, με προϊόντα τους. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης ανέλαβε, για άλλη μια χρονιά, ο Μιχάλης Πάντος. Το όγδοο NGFL έκλεισε με την ευχή να ξαναβρεθούμε στο επόμενο την άνοιξη, αποδεικνύοντας οτι μπορούν αν γίνονται εκδηλώσεις, πάντα τηρώντας τα μέτρα και με αίσθημα ατομικής ευθύνης. Ραντεβού στο NGFL9.

Φωτογραφία εξωφύλλου: ngfl.gr

Tags:
0 shares
Η Ελένη Μοραντζή ζει στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το "fashion blogging". Παράλληλα σπουδάζει "Γεωλογία" στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, τα ταξίδια και η αρθρογραφία.