2019-01-14-18-57-12-118-01

Η Ξένια Αθανασιάδη μιλά στο www.paramano.gr για το “Outfit by Chance”.

“Είναι πολύ ενθαρρυντικό, στην Ελλάδα της κρίσης, νέα παιδιά να ανοίγουν επιχειρήσεις μόδας και να πετυχαίνουν. Απόψε συνομιλούμε με την Ξένια Αθανασιάδη, ιδιοκτήτρια της boutique “Outfit by Chance”. Η boutique αυτή εδρεύει στο Ναύπλιο και φιλοξενεί κυρίως νέους Έλληνες σχεδιαστές και ελληνικά brands. Θέλουμε, λοιπόν, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις αυτές, που βοηθούν την ελληνική μόδα και τους δίνουν “στέγη” και φωνή”.
-Νίκος Αλιάζης

Facebook: https://www.facebook.com/outfitbychance/
Instagram: https://www.instagram.com/outfitby_chance/

Πότε και τι σε οδήγησε να ξεκινήσεις την επιχείρηση αυτή;

Το 2016 ξεκίνησε η δημιουργία του “Outfit by Chance”. Έναυσμα αυτού του εγχειρήματος ήταν η αγάπη μου για την μόδα. Μέσα από αυτό ήθελα να δώσω τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αναδείξει την θηλυκή της πλευρά. Το διαδίκτυο ήταν το μέσο να απευθυνθώ σε περισσότερο κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Τι ρούχα μπορεί να βρει κανείς στην boutique σου;

Κυρίως βραδινά, αλλά και casual εμφανίσεις ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Φιλοξενείς πολλά ελληνικά brands. Γιατί έχεις επιλέξει αυτή την “κατεύθυνση”;

Μπαίνοντας στον χώρο της μόδας και παρακολουθώντας την εξέλιξη της, ανακάλυψα ότι τα ελληνικά brands δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις εταιρίες του εξωτερικού. Συνδυάζοντας την ποιότητα με το στυλ δημιουργούν κλασικά κομμάτια, που όλες θέλουν να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους.

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τους σχεδιαστές που φιλοξενείς στην boutique σου;

Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας σε προσιτές τιμές. Επιλέγουμε, λοιπόν, σχεδιαστές που μπορούν να μας ντύσουν με απίστευτα υφάσματα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Έχεις καταφέρει να έχεις έδρα της επιχείρησης σου το Ναύπλιο, μια επαρχιακή πόλη. Πως κατάφερες να έχεις πελάτισσες από όλη την Ελλάδα;

Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα είναι κάτι δύσκολο. Το να καταφέρεις να ξεχωρίσεις σε αυτό τον χώρο θέλει επιμονή και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Έχω πάθος για τη δουλειά μου και πάντα πίστευα ότι στο τέλος αν θέλεις κάτι πολύ, θα γίνει!

Είσαι πολύ ενεργή στα social media. Πόσο σημαντικά είναι στη δουλειά σου;

Το Outfit by Chance ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τα social media έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο για να μας γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη δουλειά μας ολοένα και περισσότεροι. Κρατώντας ενημερωμένους τους followers σε καθημερινή βάση δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης. Ότι ακριβώς χρειάζεται για μια αγορά μέσω διαδικτύου.

Κάνεις σχέδια/ όνειρα για το μέλλον του “Outfit by Chance”; Και αν ναι, θες να μοιραστείς μαζί μας κάποια από αυτά;

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία μιας σειράς ρούχων με τη δική μας υπογραφή.

Δεν θα μπορούσα να μη σου ζητήσω να δώσεις μια συμβουλή σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους boutique ή το δικό τους online shop;

Dream big. Work hard. Stay focused!

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.