SquareFit_20190111_20544495

Η Βασιλική Θεοδώρου μιλά στο www.paramano.gr για τη “Μiss Polyplexi”.

“Είναι ευγενική, νέα και επιτυχημένη. Ο λόγος για την σχεδιάστρια πλεκτών τσαντών Βασιλική Θεοδώρου, όπου τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της brand Miss Polyplexi. Μέσα στα χρόνια που “τρέχει” όλο αυτό της το εγχείρημα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό brand το οποίο προτιμούν γυναίκες από όλο τον κόσμο και πολλές επώνυμες γυναίκες όπως η Νια Βαρντάλος, η Μαρία Ηλιάκη κ.α. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, ένα από τα πιο επιτυχημένα brand πλεκτών χειροποίητων τσαντών και τη δημιουργό του!”
-Νίκος Αλιάζης

http://www.misspolyplexi.com

https://www.instagram.com/miss_polyplexi/

https://www.facebook.com/misspolyplexi

Miss Polyplexi… βοήθησε μας να γνωρίσουμε το brand σου!

To brand “Miss Polyplexi” αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και την ποιοτική χειροποίητη δημιουργία. Απευθύνεται σε γυναίκες που η κάθε μία τους έχει το δικό της προσωπικό στυλ και γνωρίζει πως να το απογειώνει με την επιλογή της δικής της μοναδικής χειροποίητης τσάντας Miss Polyplexi.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το πλέξιμο;

Από αρκετά μικρή! Απ’ όσο θυμάμαι, ξεκίνησα όταν ήμουν ακόμα στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού – αρχικά με βελονάκι και έπειτα και με βελόνες. Είναι μια «τέχνη» που έμαθα από την πολυαγαπημένη μου μαμά, η οποία μου έμαθε στην κυριολεξία να πλέκω τα πάντα. Έτσι, εκτίμησα πολύ και την αξία των πλεκτών χειροποίητων δημιουργιών, αλλά ακόμα περισσότερο και τον κόπο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Στην Ελλάδα της κρίσης ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ένα νέο brand;

Αρκετές θα έλεγα, όπως χαμηλή αγοραστική δύναμη του ελληνικού κοινού, ακριβές πρώτες ύλες, κτλ. Ανεξάρτητα όμως από την οικονομική κρίση, η μεγαλύτερη δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα νέο brand είναι ο ανταγωνισμός. Δυστυχώς η νοοτροπία των Ελλήνων να απαξιώνει οποιονδήποτε πετυχαίνει και ανέρχεται, είναι μια πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, όποιος πραγματικά πιστεύει σε αυτό που κάνει, δεν πρέπει να το βάζει κάτω – όπως κάνει και η Miss Polyplexi.

 

Η «Miss Polyplexi» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα brands πλεκτών χειροποίητων τσαντών. Από που πηγάζει αυτός ο μοναδικός χαρακτήρας των σχεδίων σου που τις κάνει να ξεχωρίζουν;

Βασική πηγή έμπνευσης είναι για μένα οι πρώτες ύλες, γι’ αυτό και είμαι σε διαρκή αναζήτηση αυτών είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Έπειτα, προστίθενται η δημιουργικότητα και η φαντασία για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που προέρχεται από το συνδυασμό όλων αυτών.

Η ποιότητα των τσαντών “Miss Polyplexi” είναι εξαιρετική. Είναι όλες χειροποίητες;

Ναι όλες οι τσάντες “Miss Polyplexi” είναι 100% χειροποίητες! Από το σχεδιασμό τους μέχρι την κατασκευή τους, όλα γίνονται στο χέρι με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό τους, η υψηλή ποιότητα, λόγω της έμφασης που δίνεται σε όλα τα στάδια κατασκευής. Είναι όλες πολύ προσεγμένες όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους. Εκτός από το πλεκτό ή το δερμάτινο μέρος που φαίνεται εξωτερικά, υπάρχει ειδική εσωτερική επένδυση που προσφέρει ανθεκτικότητα, σταθερότητα, και διατήρηση σχήματος στην κάθε τσάντα. Επιπλέον, η επένδυση αυτή καλύπτεται με ύφασμα για προστασία και ευκολότερο καθαρισμό. Κι όλα αυτά στο χέρι!

Τι ονειρεύεσαι για τη “Miss Polyplexi”;

Να γίνει το brand μου συνώνυμο των πλεκτών χειροποίητων τσαντών στην Ελλάδα και να επεκταθεί και στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στις ξένες αγορές για τη “Miss Polyplexi”.

Που θα μπορούσε να βρει κανείς τις τσάντες σου;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.misspolyplexi.com για την ώρα και επιλεκτικά σε boutiques είτε της Ελλάδας, είτε του εξωτερικού, που συνεργαζόμαστε κατά καιρούς.

Tέλος, τι θα συμβούλευες όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μόδα;

Να το τολμήσουν! Αν έχουν να δείξουν πράγματα που θεωρούν ότι αξίζουν και δεν είναι απλά άλλο ένα “me-too” brand που αντιγράφει σχέδια, τότε να προχωρήσουν και να ασχοληθούν με τη μόδα. Άλλωστε, με τη βοήθεια του internet και των social media, το κοινό δεν περιορίζεται στα σύνορα της Ελλάδας πλέον και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που ξεκινάει να ασχολείται επιχειρηματικά με ένα αντικείμενο και συγκεκριμένα με τη μόδα.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.