238529299_362359898721545_2849758763980155443_n

“Μόδα για μένα είναι…” γράφει η VALE ° REIN!

Η νέα μας στήλη ονομάζεται “Μόδα για μένα είναι…”  και αφορά ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα και γράφοντας επικοινωνούν μέσω ενός κειμένου-άρθρου στους αναγνώστες του Paramano.gr, τι είναι για αυτούς η μόδα. 

“Η Ειρήνη, γνωστή στο Instagram ως VALE ° REIN, μας γράφει το τι σημαίνει για αυτήν η μόδα. Αυτή η νέα στήλη έχει το εξής μαγικό στοιχείο, δε ξέρεις πως θα εκφραστεί ο καθένας, αλλά και τι θα σου αποκαλύψει. Η Ειρήνη μοιράστηκε μαζί μας προσωπικές της στιγμές, στιγμές που της θύμισαν πως αρχικά ερωτεύτηκε τη μόδα και πως έγινε σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της. Η μαγεία ξεκινά, όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Έραβε και “πείραζε” όλα της τα ρούχα, ένα μικρόβιο που της το κόλλησε η γιαγιά της.

Το Instagram της έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική αισθητική. Αν την ακολουθείτε θα έχετε καταλάβει ότι έχει υιοθετήσει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής και αγαπά τα ταξίδια. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Βραζιλία, το Μπαλί και την Ελλάδα (κάπου εδώ σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να με υιοθετήσει) και όπου αλλού την βγάλει ο δρόμος… Είναι από τα άτομα αυτά που βγάζει κάτι πολύ φρέσκο και cool, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται με πόσο χαρά και μεράκι μοιράζεται τις όμορφες στιγμές της μαζί με τους ακολούθους της.
Σε ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη που μας εμπιστεύτηκες και μοιράστηκες μαζί μας τι σημαίνει η μόδα για σένα!”

-Νίκος Αλιάζης @Paramanos

*Γράφει η VALE ° REIN.

Από μικρό παιδί είχα άποψη για το τι ρούχα ήθελα να φοράω. Θυμάμαι τα ρούχα μου δημιουργούσαν συναισθήματα, άλλα ήθελα να τα φοράω συνέχεια και άλλα τα θεωρούσα γρουσούζικα και δεν τα ήθελα καθόλου. Ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι Ελλάδα για διακοπές,  καθώς μεγάλωσα Γερμανία εως και την πρώτη δημοτικού. Ένα από τα καλοκαίρια αυτά όταν ήμουν περίπου 3 χρόνων πήρα μαζί μου το αγαπημένο μου μπουφανάκι και το φορούσα για μέρες, δεν το έβγαζα, η μαμά μου προσπαθούσε να μου το βγάλει και ούρλιαζα και ας έσκαγα από τον καύσωνα!

*Εγώ παιδάκι σε μια κούνια με το αγαπημένο μου μπουφανάκι!

Ο άνθρωπος που με έφερε πρώτη φορά σε επαφή με την μόδα ήταν η γιαγιά μου! Μου έμαθε να ράβω σε ηλικία 4-5 χρόνων με την χειροκίνητη μηχανή της και εκεί ξεκίνησαν όλα! Δεν είχα αφήσει ρούχο για ρούχο μου απείραχτο, τα μεταποιούσα όλα! Θυμάμαι είχα κάνει ένα σακάκι χωρίς πατρόν, έραψα δηλαδή μανίκια και τα πάντα χωρίς πατρόν.

Φωτογραφία της γιαγιάς μου που ράβει.

Όταν ήμουν σε ηλικία 18 χρόνων και «έπρεπε» να αποφασίσω ποιες θα είναι οι σπουδές μου, ένιωθα κάπως μειονεκτικά σε αντίθεση με αλλά παιδιά της τάξης μου, καθώς από τότε που τους γνώριζα ήξεραν τι ήθελαν να σπουδάσουν, ενώ εγώ απλά δεν ήξερα! Ήμουν ένα «cool» κορίτσι για την ηλικία μου, που δούλευα σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μου, έκανα παρέα με μεγαλύτερους και όταν αναγκάστηκα να αποφασίσω τι θέλω να ακολουθήσω διάλεξα την μόδα. Γι’ αυτό και σπούδασα σχέδιο μόδας. Το να δημιουργήσω ένα ρούχο ήταν κάτι που ήξερα να κάνω από πολύ μικρή ηλικία, ήταν το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα και δεν το έβλεπα!

VALE ° REIN

Τα ρούχα μας είναι η γλώσσα  και ο τρόπος έκφραση μας. Από το πως ντύνεται ένας άνθρωπος μπορείς να καταλάβεις πολλά κομμάτια του χαρακτήρα του και την ψυχολογία του! Πίσω από το σημερινό μου outfit κρύβονται από πίσω τα χθεσινά μου βιώματα!

Η αγάπη μου για τα 70s.

Το πρότυπο μου πάντα ήταν η μητέρα μου και αγαπώ φωτογραφίες της από τα 70s. Γι’ αυτό και και εμπνέομαι και έχω μια σύνδεση από την μόδα των 70s.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.