846138874

Τα πιο γνωστά fashion apps που θα σας βοηθήσουν στις αγορές σας και όχι μόνο.

*Γράφει η Δήμητρα Μαλαπάνη.

Διανύουμε μια εποχή που μπορούμε να βρούμε και να κάνουμε τις περισσότερες δουλειές μας από τον υπολογιστή, αλλά και από το κινητό μας. Ο χώρος της μόδας συμμετέχει σε αυτό, αφού πλέον μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας απλά, μέσω εφαρμογών και e-shops. Εκτός από τα online καταστήματα και τη πρόσβαση σε μεγάλους οίκους που μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε και να αποκτήσουμε τα items που θέλουμε, έχουμε τη δυνατότητα μέσω fashion apps να μάθουμε τις τάσεις της μόδας, να πάρουμε συμβουλές από ειδικούς για το στυλ μας, να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο outfit, όλα αυτά πολύ απλά από τον καναπέ μας μέσα από την οθόνη του κινητού μας.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις πιο γνωστές εφαρμογές που μας βοηθάνε να ενημερωθούμε, να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας, αλλά και να διασκεδάσουμε με πολύ εύκολο και απλό τρόπο.

Drest

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μια διαδραστική εφαρμογή παιχνιδιών για fashion set.  Η «Drest», που ιδρύθηκε από τον πρώην συντάκτη Porter Lucy Yeomans, μοιάζει με τα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών Dollz που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά. Μπορείτε να ντύσετε το δικό σας ρεαλιστικό avatar και στη συνέχεια να αγοράσετε τα κομμάτια απευθείας μέσω του Farfetch. Έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα στα μεγαλύτερα και αγαπημένα σας brands, όπως Burberry, Stella McCartney, Gucci, Bottega Veneta και να κάνετε τη ντουλάπα των ονείρων σας… εικονική πραγματικότητα!

Object Limited

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές για second hand shopping. Υπάρχουν οι καλύτεροι buyers με πολύ καλά vintage κομμάτια και απίθανες προσφορές, ώστε να αποκτήσεις παλιά και αγαπημένα items που θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό vintage style.  Όλο αυτό γίνεται απλά μέσα από το κινητό σας.

PS Dept

Αυτή η εφαρμογή είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος μόδας διαθέσιμος όποτε τον έχετε εσείς ανάγκη. Εάν ψάχνετε το ιδανικό ντύσιμο για μια συγκεκριμένη περίσταση ή κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, που θα αναδείξει το σύνολό σας, μπορείτε να το αναζητήσετε μέσω της εφαρμογής PS, η οποία συνεργάζεται με στυλίστες εμπορικών brands, όπως Chloe, Net-a-Porter, Stella McCartney, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση σε συμβουλές από ειδικούς. Επιπλέον, μόλις βρείτε αυτό που ψάχνεται μπορείτε να κάνετε απευθείας αγορές μέσω της εφαρμογής.

Like to Know it

Σίγουρα σας έχει τύχει να αναζητάτε ένα outfit που είδατε σε μια φωτογραφία στο Instagram. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα, καθώς έχετε τη δυνατότητα με το link από τη φωτογραφία στο Instagram να βρείτε τα προϊόντα μέσα από τις ιστοσελίδες που υπάρχουν στην εφαρμογή. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απευθείας την αγορά. Πλέον το outfit της αγαπημένης σας Instagramer μπορεί να βρεθεί εύκολα στη ντουλάπα σας.

Afterpay

Μέσω του Afterpay μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να τις ξεχρεώσετε σε διάρκεια έξι εβδομάδων. Έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα brands, που συνεργάζονται με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς να σας απασχολεί ιδιαίτερα ο λογαριασμός.

The RealReal

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής μπορείτε να εξερευνήσετε και να αγοράσετε second hand αντικείμενα, ανάμεσα σε μια πληθώρα πολυτελών items, τα οποία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε και τα δικά σας αγαπημένα κομμάτια. Επομένως, μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και αγοραστής, αλλά και buyer.

Σε έναν κόσμο που όλα γίνονται πολύ γρήγορα και απλά με την βοήθεια του κινητού μας, ο χώρος της μόδας δεν έχει μείνει πίσω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παραπάνω εφαρμογές για να κάνετε εύκολα τις αγορές σας, αλλά και για να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ. Να επισημάνουμε βέβαια, ότι η άμεση επικοινωνία και η αίσθηση που έχουν τα ψώνια σε φυσικό χώρο δεν μπορούν να αντικατασταθούν με τίποτα. Η επιλογή είναι δική σας!

Πηγή: www.harpersbazaar.com, www.glow.gr

Tags:
0 shares
Η Δήμητρα Μαλαπάνη γεννήθηκε το 1993 και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθήνας, όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη, τη μόδα και συγκεκριμένα το styling. Σπουδάζει fashion styling στη σχολή PANSIK Scuola di Moda και εργάζεται στο χώρο της μόδας.