308447554_412424284349924_3731301979049077517_n

H Έβελυν Καζαντζόγλου κατακτά τη διεθνή σκηνή μόδας!

*Γράφει ο founder του Paramano.gr Νίκος Αλιάζης.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα πρόσωπο από την Ελλάδα, που πρωταγωνίστησε φέτος στις εβδομάδες μόδας και απασχόλησε όλους τους street style φωτογράφους, τότε η επιλογή θα ήταν εύκολη υπόθεση και βέβαια δε θα ήταν άλλη από την Έβελυν Καζαντζόγλου. Παρευρέθηκε σε μερικά από τα πιο σημαντικά shows της σεζόν, προτιμώντας αρκετές φορές μάλιστα να εμφανιστεί με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.
Η Έβελυν είναι μια από τις μεγαλύτερες μου αδυναμίες. Έχει περάσει με επιτυχία από το χώρο του modeling, την παρουσίαση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και πια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες influencers, με όλη τη σημασία της λέξης. Ως μοντέλο έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλους οίκους και brands, όπως για παράδειγμα με τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel. Σήμερα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στις εβδομάδες μόδας ως καλεσμένη πια και να εκθειάζεται από όλα τα sites μόδας για τις στυλιστικές της επιλογές.

Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis
Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis
Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis

Αν και δε το συνηθίζουμε θα είναι λίγο πιο προσωπικό αυτό το άρθρο. Την Έβελυν την “γνώρισα” στo Mad Walk το 2015. Στην πρόβα τζενεράλε, ενώ ήμασταν πολλές ώρες εκεί, ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μας η Έβελυν και με την ευγένεια, που την διακατέχει, μας ζητά να της προσέχουμε την τσάντα της. Ξεκινάει η πρόβα της και το περπάτημα της μας άφησε άφωνους. Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να τονίσω το πόσο απίστευτο περπάτημα έχει, είναι ίσως στο τοπ 5 των κοριτσιών στην Ελλάδα, που περπατούν τόσο υπέροχα! Ως άνθρωπος που λατρεύω τις επιδείξεις, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από εκείνη τη βραδιά παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία της, η οποία είναι ανοδική.

Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis
Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis
Photo Credits: @evelynkazantzoglou @gbolbasis

H Έβελυν σήμερα δραστηριοποιείται με το Instagram και συνεργάζεται με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και με οίκους του εξωτερικού με μεγάλη ιστορία στο χώρο της μόδας. Με σεβασμό και αφοσίωση στους 190.000 ακόλουθους της δημιουργεί υπέροχες εικόνες, υψηλής αισθητικής και ο κόσμος την ακολουθεί πιστά. Η διαφορά της με τους ανθρώπους, που προσπαθούν να δραστηριοποιηθούν με το Instagram, είναι το φίλτρο. Όχι το φίλτρο που χρησιμοποιεί στις φωτογραφίες, αλλά το φίλτρο που χρησιμοποιεί στις συνεργασίες της. Φιλτράρει το υλικό που θα μοιραστεί με το κοινό, δεν πραγματοποιεί συνεργασίες απλά για τα χρήματα και έτσι έχει καταφέρει το περιεχόμενο της να είναι υψηλού επιπέδου. Ξέρετε καμιά φορά δεν είναι τόσο εύκολο να πεις κάποια “όχι”, ώστε να προστατεύσεις τη δουλειά σου, ειδικά στις μέρες μας, αλλά αυτά τα “όχι” σήμερα κατατάσσουν την Έβελυν Καζαντζόγλου, στις τοπ Ελληνίδες (και όχι μόνο) Instagramers και της ευχόμαστε να συνεχίσει να μας χαρίζει απλόχερα υπέροχες εικόνες και όμορφες στιγμές μόδας!

*Φωτογραφία εξωφύλλου: @evelynkazantzoglou @gbolbasis

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.