CL_06957-1

H fashion stylist Χριστίνα Λεοντιάδου μας παρουσιάζει το project μόδας Dazzy Taco.

*Επιμέλεια συνέντευξης Ελένη Μοραντζή. 

Γνώρισα την Χριστίνα πριν μερικούς μήνες, αμέσως κατάλαβα το πάθος και την αγάπη της για το styling και την μόδα κατ΄επεκταση. Μιλάει για το ” παιδί της” το Dazzy Taco με περηφάνια και θεωρεί ότι είναι ένα project με μεγάλες προσδοκίες. Με μεγάλη μας χαρά, σήμερα φιλοξενούμε στο Paramano, την στυλίστρια Χριστίνα Λεοντιάδου και το Dazzy Taco.

@Christina_leontiadou

Πώς δημιουργήθηκε η ιδέα του “Dazzy Taco”;

Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω ασχοληθεί με αρκετά τηλεοπτικά projects και έχει χρειαστεί να ντύσω κόσμο, που βγαίνει στην τηλεόραση, ασχολείται με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τραγουδάει σε συναυλίες, πρωταγωνιστεί σε video clips κ.ά. Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες μου, λοιπόν, σκέφτηκα  πως το επάγγελμα του στυλίστα θα έπρεπε να ήταν πιο διαδεδομένο, γιατί κάθε άνθρωπος ενδιαφέρεται για την εικόνα του. Εξάλλου το styling δεν είναι πολυτέλεια για τον κόσμο των media αλλά τρόπος έκφρασης για όλους μας… Τη δημιουργία του Dazzy Taco Dressing δεν την προγραμμάτισα, απλώς μου συνέβη!

Αυτό που ενώνει το Dazzy Taco Dressing με τον κόσμο είναι η απλή καθημερινότητα , η σχέση με το να βρισκόμαστε ανάμεσα στα συναισθήματα των ανθρώπων και όχι στα γεγονότα. Εκεί είμαστε, εκεί ζούμε εμείς…Το Dazzy Taco Dressing , λοιπόν, κάνει πράξη αυτό που μας συναρπάζει, αυτό που μας δίνει νόημα να ζούμε και το μεταφράζει πάνω σε κάθε εμφάνιση με ενδύματα, αξεσουάρ ή ό,τι άλλο χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Ουσιαστικά, μας βοηθάει να εκφραστούμε μέσα από την εικόνα μας με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε. Έτσι, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δεν μπορούν να εκφραστούν μέσα από το στιλ τους ή δεν το έχουν βρει ακόμα, να ξεκινήσουν ένα ταξίδι εξερεύνησης και επικοινωνίας μέσα από την εικόνα τους μπροστά ή πίσω από τις κάμερες σύμφωνα με τα θέλω τους!

@dazytaco
@dazytaco

Τι υπηρεσίες προσφέρει το Dazzy Taco; 

Μεταφορικά θα μπορούσα να σου πω πως σου αλλάζει τη ζωή! Οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν κάτι διαφορετικό που θα τους προκαλέσει ενθουσιασμό και θα αλλάξει τη ζωή τους 360°μοίρες, είναι όμως έτσι; Αν το σκεφτείς, με την καρδιά μπορείς να ταξιδέψεις όπου θες, πάλι στο ίδιο σημείο βρίσκεσαι όμως, απλά καταφέρνεις να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Με το Dazzy Taco Dressing έχεις αμέτρητες επιλογές, γιατί προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και φτιάχνει πακέτα με υπηρεσίες που πραγματικά θες ή χρειάζεσαι. Πρακτικά, οι υπηρεσίες του Dazzy Taco Dressing απευθύνονται είτε σε πρόσωπα, είτε σε εταιρείες. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορείς να κάνεις ένα extreme make over, να φτιάξεις την ντουλάπα σου, να πας για ψώνια με έναν style expert, να δημιουργήσεις μια εμφάνιση για κάποια συγκεκριμένη περίσταση, online σεμινάρια και special sessions για εσένα που ζεις στην επαρχία ή στο εξωτερικό, ενώ σε περίπτωση που παντρεύεσαι σου έχουμε λύση!  Σε εταιρικό επίπεδο, οι υπηρεσίες ποικίλλουν. Οργανώνουμε fashion events, δημιουργούμε fashion editorials και εικόνες για social media content, φωτογραφικές παραγωγές, βίντεο, αναλαμβάνουμε ενδυματολογικά τηλεοπτικά projects, visual merchandising και e-shops. Όταν συνεργαζόμαστε με εταιρείες, είναι αρχή μας να αξιολογούμε το brand θέτοντας στόχους για να αποκτήσουμε αντικειμενική ματιά και να κατανοήσουμε τι θέλεις να πετύχεις μέσα από την συνολική παρουσία του brand ώστε να δουλέψουμε πάνω στις ανάγκες και στους στόχους σου. Όταν όμως τα σκεφτόμαστε όλα αυτά μαζί δεν ξέρουμε με τι να ξεκινήσουμε εξού και το moto που περιγράφει το brand μας: “Express The Mess“.  Αυτό είμαστε!

Περνάς τη φάση σου; Express The Mess!

Είσαι ερωτευμένος/η ; Express Your Love!

Νιώθεις χαρούμενος/η; Express Your Feelings!

Kυριαρχεί το χάος μέσα σου ή στη ντουλάπα σου; Express Your Darkness!

Θέλεις αναγνωρισιμότητα στο brand σου; Express Your Success Story!

Το ένα συναίσθημα ζει μέσα στο άλλο ή μάλλον γεννιέται μέσα στο αντίθετό του. Δεν γίνεται να αλλάξει η ζωή μας και να νιώθουμε διαφορετικά αν δεν περάσουμε πρώτα από το “Express The Mess”. Εσύ με τι απ’όλα θέλεις να ξεκινήσεις για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσα από την προσωπική σου εμφάνιση ή να διηγηθείς την ιστορία του brand σου;  Είμαστε εδώ για να σε κατευθύνουμε!

Mancode Magazine
@dazytaco
@dazytaco

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ασχοληθεί κανείς με το styling στην Ελλάδα;

Πιστεύω πως με οτιδήποτε και αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα πρέπει να έχει πίστη, υπομονή και επιμονή για να πετύχει. Ό,τι είναι δύσκολο είναι στο χέρι μας να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά και να το κάνουμε εύκολο χωρίς να προσθέτουμε επιπλέον περιορισμούς στον εαυτό μας. Είναι σίγουρο πως και οι δύο καταστάσεις θα σε επισκεφτούν. Το να ζεις στην Ελλάδα είναι παράδεισος… Εμπνέεσαι  σε κάθε σου βήμα. Απλώς πρέπει να συνεχίζεις και να πιστεύεις στην διαφορετικότητα και την δημιουργικότητά σου χωρίς να ξεφεύγεις από τον στόχο σου.

@Christina_leontiadou
@Christina_leontiadou

Ποιες συνεργασίες σου θα ξεχώριζες από την μέχρι τώρα καριέρα σου;

Ξεχωρίζω ανθρώπους και φιλίες που έμειναν στο πέρασμα του κάθε project και όχι κάποια συγκεκριμένη συνεργασία. Αυτές τις αγαπώ όλες για διαφορετικούς λόγους. Έτσι και αλλιώς όπου και αν βρίσκεσαι πάντα έχεις την δυνατότητα να μάθεις, να εξελιχθείς, να ξεχωρίσεις και να αξιολογήσεις πράγματα ή καταστάσεις.

taco.gr

Αν σου ζητούσα να αναφέρεις τρεις Έλληνες σχεδιαστές, που ξεχωρίζεις, ποιοι θα ήταν αυτοί και γιατί;

Λατρεύω τον μινιμαλισμό και την διαχρονικότητα που έχουν οι δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη. Αγαπώ τον ρομαντισμό του Βασίλη Ζούλια, που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή και υπογράφει με κομψότητα κάθε γυναικεία εμφάνιση. Σέβομαι την καλλιτεχνική διάθεση του Χρήστου Κωσταρέλλου η οποία ξεχωρίζει σε κάθε του συλλογή.

@dazytaco
Themis Z Campaign
Kattis Fashion Campaign

Πώς οραματίζεσαι ότι θα είναι το Dazzy Taco σε λίγα χρόνια;

Θα ήθελα να παραμείνει δημιουργικό και να έχει δίπλα του συνεργάτες που το αγαπούν, το στηρίζουν και εξελίσσονται μαζί του! Να εργάζεται με το ίδιο πάθος αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου ή του brand που έχει απευθυνθεί σε αυτό και να μεταλαμπαδεύει γνώσεις, νέες προτάσεις και στιλ ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη.

Valeria Chopsonidou Campaign
Themis Z Campaign

Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον, που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το styling; 

Να το αγαπήσει πραγματικά! Το styling δεν είναι αυτό που βλέπεις στα διεθνή catwalks, αυτό είναι μόνο μια από τις πολλές πλευρές του. Για μένα είναι μια συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών, συνδυασμών και blending υλικών. Κυρίως είναι αγάπη για τον άνθρωπο ενθαρρύνοντάς τον να εκφραστεί μέσα από το στιλ του και να επικοινωνήσει με την εικόνα του, διηγώντας την κάθε συναρπαστική του ιστορία.

Perikles Kondylatos Campaign

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στυλιστικές παροχές, αλλά και να έρθετε σε επαφή με το Dazzy Taco (www.taco.gr), είτε μέσω της σελίδας στο Instagram, είτε μέσω της αντίστοιχης στο Facebook.

Επίσης, στο παρακάτω link μπορείτε να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας: https://mystylist.taco.gr/personal-styling/

*Φωτογραφία εξωφύλλου: Campaign forPerikles Kondylatos lensed by CONSTANTINOS LEPOURIS

Tags:
0 shares
Η Ελένη Μοραντζή ζει στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το "fashion blogging". Παράλληλα σπουδάζει "Γεωλογία" στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, τα ταξίδια και η αρθρογραφία.