20211216-IMG_6039

DAZED boutique, μια μοντέρνα πινελιά στα Τρίκαλα!

*Γράφει ο σχεδιαστής μόδας και founder του Paramano.gr, Νίκος Αλιάζης.

Ως λάτρης του χώρου της μόδας, πάντα με συναρπάζουν οι ιδιαίτεροι χώροι, που φιλοξενούν Έλληνες σχεδιαστές και brands. Έτσι ήρθε πια η στιγμή να φιλοξενήσουμε σε μόνιμο βαθμό σημεία στην Ελλάδα, χώρους μόδας, concept stores που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους και την αισθητική τους. Σήμερα θα φιλοξενήσουμε την boutique DAZED, που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Photo Credits: Dazed Boutique

Η boutique DAZED δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 όταν η Βάσω, αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη της στα Τρίκαλα. Το εγχείρημα της αυτό ξεκίνησε από την αγάπη της στην ελληνική μόδα και τους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά όλο αυτό το εγχείρημα ήθελε και κατάφερε να το φέρει στα μέτρα της. Σε μια εποχή που (δυστυχως) οι περισσότερες boutiques δεν έχουν ταυτότητα και στην ουσία η μία είναι κόπια της άλλης, η Βάσω δημιουργησε σε μια επαρχιακή πόλη μάλιστα ένα μοντέρνο και άκρως αξιόλογο concept store.

“Στα Τρίκαλα δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο και αυτό ήταν και η δυσκολία, που είχε καθώς ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.Όσο περνάει ο καιρός και με πολύ αγάπη και μεράκι ο κόσμος έχει αρχίσει να το γνωρίζει και να αγαπήσει και τους Έλληνες σχεδιαστές και την φιλοσοφία τους.”, ανέφερε η ιδιοκτήτρια της boutique Βάσω.

Photo Credits: Dazed Boutique

Και θα σταθώ σε αυτό. Από τη διακόσμηση, μέχρι τις επιλογές στα brands και τους σχεδιαστές. Και θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Οι επιλογές και η αισθητική θα μπορούσε προφανώς να στηθεί και να σταθεί με επιτυχία σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη, αυτό όμως στο μάτι των ανθρώπων της επαρχίας, δεν είναι σύνηθες και μάλιστα καμιά φορά θα μπορούσε και να έχει αρνητικό πρόσημο.

Όμως αυτό είναι το “λάθος”, που ευτυχώς δεν έκανε η Βάσω και αντιθέτως επένδυσε στην πόλη που μεγάλωσε και κατάγεται. Γιατί οι άνθρωποι της επαρχίας αγαπούν τη μόδα, η μόδα δεν έχει σύνορα και κάτι που είναι σωστά καμωμένο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και βέβαια είναι λογικό με τον καιρό να αγαπηθεί.

Στην boutique μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και ξένων Brands. Ρούχα, κοσμήματα, τσάντες πρωταγωνιστούν και διαμορφώνουν το υπέροχο αυτό κατάστημα, που κάθε σεζόν εντυπωσιάζει με τις νέες συλλογές που φιλοξενεί. Μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της boutique εδω.

Photo Credits: Dazed Boutique

“Ένας στόχος ή και όνειρο θα έλεγε κάνεις ήταν να δημιουργήσω ένα χώρο, που όποιος μπαίνει θα του δημιουργείται η διάθεση να βρει τι του ταιριάζει και να περιπλανηθεί ανάμεσα στα διάφορα prints και χρώματα.
Επίσης, ένα όνειρο μου ακόμη είναι την δημιουργία του δικού μου brand, με την επωνυμία Dazed”, ανέφερε η Βάσω.

To φυσικό κατάστημα βρίσκεται Καρανάσιου 12, Τρίκαλα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2431 074160.
Για όλους εσάς που δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα DAZED, μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.dazed.gr, ενώ μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα του concept store καιμέσω της σελίδας του στο Instagram.

Photo Credits: Dazed Boutique

*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό αρχείο της Dazed Boutique.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.