5

Η “Bridal Fashion Week” για το 2020 είναι πιο κοντά από ποτέ!

Bridal Fashion Week 2020

Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που θα κλείσει το πιο “λευκό” event της χρονιάς?

Αναρωτιέστε πως θα κλείσει φέτος η bridal fashion week;

Tι θα σηματοδοτήσει τη διοργάνωση τη Δευτέρα το βράδυ;

Διαβάζετε στα περιοδικά και στα social media πως στις 13 Ιανουαρίου το βράδυ, ένα ιδιαίτερο fashion show με top guests θα φιλοξενήσει τα media, θα προσκαλέσει τις μέλλουσες νύφες και θα ταράξει τα νερά;

Όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες και να μπουν στα απόκρυφα των backstage, ώστε να μάθουν και να μας ενημερώσουν για τις σκέψεις και τις ετοιμασίες της stalexpo και του creative director Μιχάλη Πάντου, που ενώ βρίσκονται στη τελική ευθεία, κρατούν καλά τα μυστικά του event, που θα κλείσει φέτος την πιο δυνατή bfw των τελευταίων 8 ετών!

Σας έχουμε ενημερώσει, όλο το προηγούμενο διάστημα, για το τι θα συμβεί στην διοργάνωση και τα λίγα νεώτερα που έχουμε εδώ στο Paramano.gr, αναφέρονται σε 10 designers, που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στη bfw, οι οποίοι συνδυασμένοι με το concept που εκπέμπει το έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη, θα δείξουν τις ωραιότερες νυφικές τους δημιουργίες οι οποίες θα φορεθούν από τις πλέον απαιτητικές νύφες του 2020.

H L’oreal professionnel και η σχολή Freddy make up stage, έχουν αναλάβει να μεταμορφώσουν τα μοντέλα σε νύφες σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας!

Θα προσκαλέσουν όλους τους  μελλόνυμφους να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο αυτό το εξαιρετικό event, και να κατακλυστεί το Ζάππειο από νιάτα, θετική ενέργεια  και νυφικές δημιουργίες από τις δυνατότερες σχεδιαστικές υπογραφές.

Πληροφορηθήκαμε ότι το σκεπτικό της διοργάνωσης είναι από του χρόνου η bfw και τα fashion shows να διοργανώνονται περισσότερες ημέρες, να παρουσιάζουν  όλο και περισσότερα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό, και να φιλοξενούν διεθνή περιοδικά και wedding planners από όλον τον κόσμο, ώστε να προσελκύουν όλο και περισσότερους γάμους στην Ελλάδα από το διεθνές στερέωμα.

Μην το χάσει κανείς!

*Για περισσότερες πληροφορίες:

Ασπασία Κόντου

Τηλ. 697 25 37 356

Τζένη Οικονόμου-Ρίζου

Τηλ. 694 43 06 706

Information

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο

Ημερομηνίες: 11-12-13 Ιανουαρίου 2020

Ώρες: 11.00 – 21.30

Είσοδος: 5€/άτομο

Website: www.bridalexpo.gr

Facebook: BridalExpoGamosBaptise, bridalfashionweekathens

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.