ο00κοκοκοκλ

Συνεργασία των Blackpink με την Αdidas Originals.

*The PARAMANO team.

Πίσω από την απίστευτη εμφάνιση στο Coachella και αυτή της Jennie στο Met Gala, φαίνεται ότι οι BLACKPINK έχουν πιο εντυπωσιακά νέα – σχέδια στο μανίκι τους – ένα από τα οποία φαίνεται να είναι μια επικείμενη συνεργασία με την adidas Originals.

Αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί επίσημες ανακοινώσεις από κανένα από τα δύο μέρη, μια αφίσα με την Jennie, LisaRose και Jisoo εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, με το σύνθημα «House of Classics» και το λογότυπο του brand να αναγράφονται.

Στην εικόνα, η ομάδα απεικονίζεται φορώντας μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες σιλουέτες της adidas, συμπεριλαμβανομένων των στυλ παπουτσιών όπως το adidas Superstar και το Forum, μαζί με κομμάτια ένδυσης, που διαθέτουν το χαρακτηριστικό σήμα τριών λωρίδων. Δεν είναι σαφές εάν το γυναικείο συγκρότημα θα πρωταγωνιστήσει απλώς σε μια νέα καμπάνια ή θα επιμεληθεί μια νέα συλλογή προϊόντων, αλλά σε κάθε περίπτωση — κάτι μεγάλο έρχεται σύντομα.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.