dwh-hb-cphfw-ss23-25-1660154157 (2)

Πως θα φορέσουμε το strapless top αυτήν την σεζόν;

*Γράφει η Μαρία Χρονιάρη.

Το strapless ή αλλιώς tube top που αφήνει τους ώμους ακάλυπτους και το φορούσαμε στα 90s, επιστρέφει πολύ δυναμικά, για να ανανεώσει τόσο τα casual looks μας, όσο και τα βραδινά.

Photo Credits: sourcingjournal.com
Photo Credits: purseblog.com
Photo Credits: purseblog.com

Πηγαίνοντας λίγο πίσω θα θυμηθούμε τις celebrities της δεκαετίας του ’90 και των ’00s, από την Sarah Jessica Parker και το Sex and the city, την Kate Moss μέχρι και την Jennifer Aniston, όλες λάτρευαν τα strapless top. Τα φορούσαν σε minimal looks με παντελόνες, με denim παντελόνια, mini και μακριές φούστες αλλά και σε glam outfits με metallic strapless.

Photo Credits: Pinterest, Sarah Jessica Parker
Photo Credits: ellecanada.com, Kate Moss
Photo Credits: Pinterest, Jennifer Aniston

Ας έρθουμε όμως, στο σήμερα να δούμε πως θα φορέσουμε το strapless top φέτος την Άνοιξη. Σίγουρα ένας από τους τοπ συνδυασμούς είναι το strapless με cargo παντελόνι, μία επίσης δυνατή τάση για την Άνοιξη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε παντελόνι με τοπ σε ουδέτερες αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με ψηλά πέδιλα και τσάντα σε έντονο χρώμα. Άλλος ένας chic συνδυασμός είναι να δοκιμάσετε ένα cropped strapless με το κοστούμι σας. Ανάλογα με την περίσταση και το outfit, που θέλετε να δημιουργήσετε, συνδυάστε και τα κατάλληλα παπούτσια. Μπορείτε επίσης, να φορέσετε denim strapless με denim παντελόνι ή μακριά φούστα, συνδυάζοντας δύο denim κομμάτια μαζί, μία τάση που βλέπουμε πολύ έντονα αυτήν την σεζόν. Θα τα φορέσετε βέβαια, καθημερινά με wide leg jeans ή παντελόνες και τα sneakers σας για ένα cool και άνετο look. Ενώ όσο ακόμα οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ καλές, μπορείτε να συνδυάσετε ένα bomber jacket από πάνω. Στις βραδινές σας εξόδους προτιμήστε ένα straight jean με strapless top σε στυλ κορσέ και ψηλά mules.

Photo Credits: lenshop.gr, @leoniehanne
Photo Credits: harpersbazaar.com
Photo Credits: sourcingjournal.com

Φυσικά, ταιριάζουν και με τις φούστες και τα shorts σας. Μία πολύ καλή επιλογή θα ήταν, να συνδυάσετε μία μακριά φούστα σε ίσια γραμμή με ένα strapless top και flat slingback. Μπορείτε να φορέσετε επίσης, ένα cropped strapless top με μία ψηλόμεση midi φούστα είτε για ένα πρωινό look με flat shoes, είτε για μία πιο επίσημη περίσταση με ψηλά παπούτσια. Μία elegant επιλογή είναι να φορέσετε το strapless top με μία βερμούδα, blazer και πέδιλα ή slingback shoes. Σε κάθε περίπτωση ένα πιο ιδιαίτερο τοπ σε έντονο χρώμα, με κρόσσια ή κάποιο άλλο statement στοιχείο θα κάνει το look σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Photo Credits: sourcingjournal.com
Photo Credits: fashionista.com
Photo Credits: sourcingjournal.com

Υπάρχουν λοιπόν, πολλοί τρόποι να εντάξετε το strapless top στις εμφανίσεις σας, ενώ θα δώσει μία sexy διάθεση στα looks σας χωρίς καμία υπερβολή.

*Φωτογραφία εξωφύλλου: elle.com

Tags:
0 shares
Η Μαρία Χρονιάρη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει σπουδάσει "Fashion Styling" στη σχολή Pansik Scuola di Moda και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μόδας. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Φιλολογίας" του Πανεπιστημίου Κύπρου. Δραστηριοποιείται ως "freelancer stylist" σε φωτογραφήσεις μόδας και στην τηλεόραση.