unnamed

Το NGFL5 παρουσιάζει το μέλλον της μόδας και των τεχνών!

Σε μια εποχή που οι νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο, όπου οι νέοι σχεδιαστές δυσκολεύονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, μια διοργάνωση δίνει ελπίδα και βήμα σε καλλιτέχνες από όλη την χώρα.

Το NGFL5 επιτρέπει σε νέους δημιουργούς, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με έναν οργανωμένο και άκρως επαγγελματικό τρόπο. Η διοργάνωση φιλοξενεί ανθρώπους με μεγάλο ταλέντο, πίστη σε αυτό που κάνουν και κυρίως όρεξη για δημιουργία. Δίνει το βήμα ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι η Ελληνική μόδα έχει παρόν και θα έχει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, αύριο στη Διπλάρειο Σχολή, για να γιορτάσουμε μαζί το μέλλον της μόδας.

Ας δούμε τώρα το πρόγραμμα του πέμπτου ΝGFL.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί ανοίγει τις πύλες του το NGFL5 στη Διπλάρειο Σχολή και υποδέχεται εμπόρους και κοινό. Το Σάββατο στις 17:00 θα εγκαινιαστεί επίσημα, παρουσία δημοσιογράφων, φορέων, σχεδιαστών και ανθρώπων της τέχνης και με τη χορηγία του Strongbow θα ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στους νέους δημιουργούς!

Το πρόγραμμα των επιδείξιων:

Η διοργάνωση θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός, ανά μία ώρα.

Tέλος ο δήμος Αθηναίων προσφέρει  στους επισκέπτες και συμμετέχοντες, δωρεάν parking από τις 10:00-21:00, στην οδό Σωκράτους 6, πίσω από την Βαρβάκειο αγορά, απέναντι σχεδόν από την πόρτα της Διπλαρείου.

 

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.