Angeliki11

Το πανέμορφο μοντέλο Αγγελική Τσιώνου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο www.paramano.gr.

“Την Αγγελική την γνώρισα πριν 4 χρόνια σε ένα fitting που πραγματοποιούνταν στα πλαίσια μιας επίδειξης ενός Ελληνικού brand. Θυμάμαι ήταν απίστευτα ντροπαλή, υπερβολικά ευγενική, φιλική και γλυκιά. Στα χρόνια που πέρασαν η καριέρα της έχει απογειωθεί. Έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες πολύ μεγάλων οίκων και το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της, γιατί αυτό το κορίτσι όσο όμορφο είναι εξωτερικά, άλλο τόσο είναι και εσωτερικά. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, την Αγγελική λίγο καλύτερα!”
Νίκος Αλιάζης @Paramanos

Ύψος: 1.80
Στήθος: 83
Μέση: 63
Γοφοί: 89
Παπούτσια: 39.5
Σκούρα καφέ μαλλιά
Πράσινα μάτια

Πληροφορίες: acemodels.gr 

Πότε και πως ξεκίνησε η ενασχόληση σου με το μόντελινγκ;

To μοντελινγκ ήρθε στην ζωή μου τελειώνοντας το σχολείο και παράλληλα με τις σπουδές μου. Πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη και να έχω τα δικά μου χρήματα, οπότε ξεκίνησε σαν μια δουλειά, που μου έδινε ένα καλό χαρτζιλίκι. Στην αρχή το έβλεπα ως κάτι παροδικό, που σύντομα θα αντικατασταθεί με κάποια άλλη δουλειά, αλλά οι δουλειές πήγαιναν όλο και καλύτερα και κατέληξα να το κάνω full time.

Έχεις συνεργαστεί με πολλούς οίκους, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Αν σου έλεγα από την μέχρι τώρα πορεία σου, να μου ξεχωρίσεις ένα πρόσωπο ή μια στιγμή, ποιο/α θα διάλεγες;

Είχα την τύχη να ταξιδέψω αρκετά με την δουλειά μου και να γνωρίσω αρκετό κόσμο. Δε θα μπορούσα να ξεχωρίσω συγκεκριμένη στιγμή, αλλά από όλα μου τα ταξίδια έχω αποκομίσει εμπειρίες και αληθινούς φίλους. Οι καλύτερες στιγμές παρόλα αυτά ήταν όταν έμενα στη Νέα Υόρκη και τώρα στο Παρίσι όπου επέλεξα να μείνω.

Η συμμετοχή σου στην καμπάνια του οίκου Louboutin πως προέκυψε και τι συναισθήματα σου έχει αφήσει;

Μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα γιατί νιώθεις οτι η δουλειά σου αναγνωρίζεται από ανθρώπους, που είναι στο επίκεντρο της μόδας. Στην Ελλάδα δεν έχω πάρει καμία βοήθεια από σχεδόν κανένα περιοδικό, γιατί όπως λένε δεν θέλουν Ελληνίδες. Περίεργο και λυπηρό αλλά νιώθεις πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, όταν τελικά τα καταφέρνεις μόνος σου και μάλιστα σε μια άλλη χώρα πέρα από την δικιά σου.

Αντιμετώπισες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα που ασχολείσαι με το μόντελινγκ;

Εννοείται οι δυσκολίες είναι πολλές και διαφορετικές από τα άλλα επαγγέλματα.  Πρέπει να τα έχει καλά με τον εαυτό σου και να μην επηρεάζεσαι με την απόρριψη.

Μοιράζεις το χρόνο μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, αλήθεια ποιες διαφορές έχεις εντοπίσει σε σχέση με το επάγγελμα σου στο εξωτερικό; Οι συνθήκες και η αντιμετώπιση απέναντι στα μοντέλα είναι διαφορετική σε σχέση με τη χώρα μας;

Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα μεγαλύτερος, αλλά το εξωτερικό για μένα είναι συναρπαστικό. Σίγουρα έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες, καλύτερα budget και βρίσκεσαι στο κέντρο της μόδας αν επιλέξεις κάποιο από τα μεγάλα κέντρα. Εγώ είχα πάντα καλή αντιμετώπιση, όταν δούλευα και στην Ελλάδα. Τα πράγματα εδώ είναι πιο ανθρώπινα στις δουλειές και τηρείται το 8ωρο ωράριο.

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι πρέπει να έχει ένα μοντέλο, για να ξεχωρίσει; 

Το πιο σημαντικό είναι η προσωπικότητα και το προσωπικό σου style. Δεν ξεχωρίζει η πιο όμορφη, αλλά η πιο ιδιαίτερη. Πρέπει σίγουρα να έχει υπομονή, ευγένεια και ακόμα να ξέρει να διακρίνει πολλές φορές μόνο του (χωρίς booker) τι είναι σωστό και τι όχι στη δουλειά του.

Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς και με κάτι άλλο εκτός του μόντελινγκ;

Έχω ήδη τις σπουδές μου σαν Κοινωνική Λειτουργός, που με βοήθησαν πολύ στο να διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου. Στο μέλλον πιθανό να ασχοληθώ με αυτά μπορεί και με κάτι άλλο. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει.

Τέλος τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί, που θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ;

Είναι ένα επάγγελμα με πολλές δυσκολίες πάντα όμως υπάρχει χώρος και τρόπος για αυτούς που αξίζουν και το θέλουν πραγματικά. Το μόντελινγκ σου προσφέρει πολύ όμορφες εμπειρίες, που αναπτύσσουν την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου αρκεί να είσαι ανοικτός και να λαμβάνεις τα σωστά ερεθίσματα, για να εξελίξεις την προσωπικότητα σου και σε συνέχεια και την δουλειά σου. Είναι κάτι παροδικό με ημερομηνία λήξης, αλλά είναι ένα όμορφο ταξίδι για κάποιον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο, τη μόδα , τις διαφορετικές κουλτούρες.

https://www.facebook.com/aggeliki.tsionou

https://www.instagram.com/angelikitsionou/?hl=el

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.