45546870_1895917640515754_2919553660688007168_n

Το εντυπωσιακό σόου του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια!

Ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας γιόρτασε τα 15 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μόδας συμμετέχοντας με ένα εκπληκτικό σόου, για άλλη μια φορά, στην 24η Athens Xclusive Designers Week.

To σόου ονομάζονταν #Takethepicture και σε αυτό συμμετείχε ως καλεσμένος και ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος. Ο φωτογράφος αποθανάτιζε τα μοντέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης, μια επίδειξη με ένα πραγματικά υπέροχο κόνσεπτ,  το οποίο πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου και στο οποίο συμμετείχαν πολλά αναγνωρισμένα μοντέλα, όπως η Βίκυ Καγιά, η Εύη Αδάμ, η Έστερ Μαστρογιάννη, η Υβόννη Ντόστα, η Αναστασία Περράκη κ.α.

Τα κοσμήματα του σόου είχαν την υπογραφή του σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου, ενώ τα καπέλα ήταν δημιουργίες της Κατερίνας Καρούσου.

Από την Athens Xclusive Designers Week δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, φέτος, και η British American Tobacco Hellas με το glo™ ,  τη νέα τάση και έξυπνη επιλογή που μας περνάει από το παρόν στο μέλλον.

Το glo™ είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μία εμπειρία αντίστοιχη του καπνίσματος με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με ένα συμβατικό τσιγάρο, αφού θερμαίνει αντί να καίει τον καπνό. Αποτελεί μία νέα ποιοτική πρόταση και έρχεται στην εβδομάδα μόδας ως platinum χορηγός δίνοντας έμφαση τόσο στην τεχνολογία όσο και στο design.

Η συσκευή glo™είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e–shop της NOBACCO https://www.nobacco.gr/

O founder του Paramano.gr Νίκος Αλιάζης στο περίπτερο της glo/greece.

90s επιρροές που ήταν ξεκάθαρες από κάθε άποψη στο συγκεκριμένο σόου, απογείωσαν το σόου και όσοι είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε σε αυτό, ζήσαμε πραγματικά μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή!

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.