maxresdefault

Τα jackets που ξεχωρίζουν φέτος την Άνοιξη!

*Γράφει η Μαρία Χρονιάρη.

Τα jackets είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες κάθε άνοιξη. Χρειαζόμαστε κάτι που να ταιριάζει με την εποχή, χωρίς να είναι πολύ ζεστό αλλά ούτε και καλοκαιρινό. Γνωρίζοντας, όμως, τις τάσεις μπορούμε να επιλέξουμε πιο εύκολα, αφού αυτό που θα αγοράσουμε εκτός από πρακτικό θέλουμε να είναι και στιλάτο!

Loewe | Spring/Summer 2019|Ready-to-Wear

Long Blazer

Ένα μακρύ σακάκι είναι πάντα κομψό και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε παστέλ, γήινα αλλά και έντονα ή neon χρώματα, ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο outfit. Για παράδειγμα, ο οίκος Loewe προτείνει ένα μακρύ ροζ-παστέλ blazer συνδυάζοντας αυτήν τάση με τα παστέλ, που είναι επίσης trend. Επίσης, βλέπουμε ότι ο Loewe το παρουσιάζει με μία μακριά φούστα. Μπορούμε και εμείς να το συνδυάσουμε με τις φούστες μας και να προσθέσουμε μία ζώνη στη μέση, ώστε να δείξει πιο θηλυκό και να κολακεύει περισσότερο το σώμα μας. 

Miu Miu | Spring/Summer 2019|Ready-to-Wear

The leather

Τα leather jacket αυτή τη σεζόν αλλάζουν. Εκτός από το κλασσικό biker jacket οι σχεδιαστές μας παρουσίασαν jacket σε διάφορα χρώματα, όπως το μπεζ και το καφέ αλλά και σε έντονα χρώματα. Επίσης, αλλάζει και το στυλ τους. Κάποια μας θυμίζουν τα κλασικά denim jacket, άλλα είναι πιο μακριά σαν blazer και κάποια άλλα δένουν με μία ζώνη στη μέση. Μπορείτε να τα φορέσετε τόσο με τα βραδινά σας look όσο και με τα casual

Longchamp | Spring/Summer 2019|Ready-to-Wear

Western

Το western στυλ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, επίσης, μία πολύ δυνατή τάση για φέτος είναι και το δέρμα. Επομένως, όσες αγαπούν τα κρόσσια και το δέρμα, ένα western jacket, θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την άνοιξη. Φυσικά, μπορείτε να το φορέστε με διάφορα looks, δεν είναι απαραίτητο να τα συνδυάσετε με cowboy boots και καμπάνα τζιν, όπως συνηθίζεται. Φορέστε το ακόμα και με ένα mom jean και τα sneaker σας ή ένα lingerie φόρεμα.

Prada | Spring/Summer 2019|Ready-to-Wear

Classic Black

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το κλασσικό μαύρο jacket. Σίγουρα, τα χρώματα είναι πιο εντυπωσιακά και μας βάζουν στο κλίμα της Άνοιξης. Παρ’ όλα αυτά, ένα μαύρο jacket για αυτήν την εποχή χρειάζεται και γιατί μας βγάζει από τη δύσκολη θέση, αλλά και επειδή μπορούμε να δημιουργήσουμε ανοιξιάτικα black and white σύνολα.

Fendi | Spring/Summer 2019|Ready-to-Wear

The Pocket

Οι σχεδιαστές, σ’αυτήν την περίπτωση, ξεφεύγουν απ’ το κλασικό και προσθέτουν ως λεπτομέρειες στα jacket, τσέπες. Οι τσέπες, φυσικά, εκτός από το ότι κάνουν stylish το jacket μας, το οποίο ταιριάζει τέλεια με τα casual looks μας, τα τζιν μας, αλλά και τις plaeted skirts μας έχουν και την πρακτική τους πλευρά. 

Το jacket είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στο outfit μας. Σίγουρα, αυτήν την εποχή ψάχνουμε το κατάλληλο για να ολοκληρώσουμε τα looks μας. Τολμήστε, λοιπόν, κάτι διαφορετικό από αυτά που ήδη έχετε ή δοκιμάστε ένα χρώμα, από όλα αυτά που είδαμε στις τάσεις για φέτος, ανάλογα βέβαια, με το στυλ σας και αυτό που σας ταιριάζει. 

Tags:
0 shares
Η Μαρία Χρονιάρη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει σπουδάσει "Fashion Styling" στη σχολή Pansik Scuola di Moda και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μόδας. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Φιλολογίας" του Πανεπιστημίου Κύπρου. Δραστηριοποιείται ως "freelancer stylist" σε φωτογραφήσεις μόδας και στην τηλεόραση.