19756479_10155276359036578_1234101455474635286_n

Τα δύο αγαπημένα μας σόου, της χθεσινής ημέρας. #showoftheday

Σε μια μέρα με πολύ σημαντικά σόου δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ποιο θα είναι το #showoftheday , για αυτό και εμείς θα σας παρουσιάσουμε 2 στη σειρά.
Τα 2 μας αγαπημένα σόου, που ξεχωρίσαμε, από τη χθεσινή ημέρα, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, είναι τα παρακάτω.

Πόλη:  Paris/France
Είδος ενδυμάτων: Ηaute Couture
Ημερομηνία 6/7/2017

1ο σόου:
Ξεκινάμε με αυτό του οίκου Fendi , το πιο ονειροπόλο, που είδαμε σήμερα.
Σίγουρα, για άλλη μια φορά, ο Karl Lagerfeld δείχνει την αδυναμία του στις γούνες, που δε λείπουν ποτέ, από τις επιδείξεις του οίκου Fendi. Τα πολλά χρώματα είναι ακόμα ένα στοιχείο, που χαρακτηρίζει τη συλλογή.
Ένα σχόλιο που αφορά περισσότερο την οικονομική δύναμη του οίκου, είναι οτι πραγματοποιεί το δεύτερο σόου υψηλής ραπτικής, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

*Haute Couture Fall Winter 2017/18 by Karl Lagerfeld

2ο σόου:
Ως 2ο  #showoftheday διαλέξαμε το σεξυ, θηλυκό σόου του Alexandre Vauthier.
Τόσο 80’s, τόσο επηρεασμένο, από τον οίκο του Saint Laurent (YSL) τα προηγούμενα χρόνια!
Το μόνο αρνητικό είναι οτι η συλλογή περισσότερο παρέπεμπε σε “Prêt-à-porter de luxe”, παρά σε “Haute Couture”.

*Haute Couture Fall Winter 2017/18 by Alexandre Vauthier.

 

 

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.