accessory-gold-studded-black-sliders-and-box-purse-le-21eme9760-le-21eme-adam-katz-sinding-laura-comolli-milan-mens-fashion-week-spring-summer-2016_aks7504

Σανδάλια : Έρχεται η εποχή τους!

*Γράφει η Νάταλι Χαρπαντίδη.

Το καλοκαίρι πλησιάζει , η διάθεσή μας αλλάζει και παρακολουθούμε διαρκώς τα νέα trends προκειμένου να είμαστε in fashion και αυτή τη σεζόν! Τα σανδάλια, όπως είναι γνωστό, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών look μας, μας ακολουθούν πιστά ολοκληρώνοντας αρμονικά τα σύνολά μας και χάρη στη φαντασία, το γούστο και τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών γίνονται κάθε χρόνο και πιο stylish κάνοντάς μας να μην τα εγκαταλείπουμε σχεδόν ποτέ!

Τα αγαπημένα μας φλατ σανδάλια είναι ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας. Απίστευτα βολικά και άνετα, υπόσχονται να μας συντροφεύουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με τον καλύτερο τρόπο. Βoho, με χρωματιστές πέτρες, κεντήματα, πολύχρωμα pompon, φούντες και εντυπωσιακά φτερά, vintage  με κομψή δαντέλα, βελούδινες λεπτομέρειες, φιόγκους και διακριτικές πέρλες, αρχαιοελληνικά με μακριά κορδόνια που δένουν στο μέσο της γάμπας ακόμα και πιο σύγχρονα και εκκεντρικά  από πλαστικό, πάντα θα υπάρχει εκείνο τα ζευγάρι που θα ταιριάζει απόλυτα στο style σου αλλά και σε κάθε διαφορετικό look που επιλέγεις.

Isabel Marant Spring 2018 ready-to-wear
Street Style

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι hot τάση για άλλη μια σεζόν. Υπέροχα χρυσά, ασημί αλλά και bronze σανδάλια κλέβουν την παράσταση και σετάρονται από το πιο απλό και minimal look έως το πιο εξεζητημένο. Μια τάση που έχουμε δει ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι και κερδίζει ολοένα και περισσότερες fashionistas είναι τα sliders. Βολικά, άνετα αλλά και τρομερά stylish ταυτόχρονα μιας και είναι διακοσμημένα με πέρλες, πολύτιμες πέτρες ή τρούκς, έχουν έξυπνες φράσεις, τεράστιες αγκράφες ή ακόμα και το logo του ίδιου του οίκου. Γούνινα, δερμάτινα ή από πλαστικό φορέθηκαν σε κάθε πιθανή εκδοχή τους πέρσι και έρχονται ακόμα πιο ανανεωμένα φέτος.

Sliders -street style
Isabel Marant Spring 2018 ready-to-wear
Miu Miu Spring 2018 ready-to-wear

Οι αποχρώσεις ποικίλουν. Δεν θα δεις μόνο τα κλασικά μπεζ, καφέ ή μαύρα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το φούξια και το πράσινο δίνουν την απαραίτητη ζωντάνια στις εμφανίσεις σου και ξεφεύγουν από κλασικές και μονότονες επιλογές. Επίσης, θα τα δεις σε μοναδικούς συνδυασμούς, δυο ή και τριών χρωμάτων που με τις κατάλληλες επιλογές θα απογειώσουν στιλιστικά το σύνολό σου.

Prada Spring 2018 ready-to-wear

Τα animal prints έχουν και εδώ την τιμητική τους. Leopard, zebra αλλά και snakeskin σε διαφορετικές αποχρώσεις από τις καθιερωμένες αποτελούν εύκολες επιλογές προκειμένου να υιοθετήσουμε άλλη μια δυνατή τάση της σεζόν. Ακόμα, πέρα από τα κλασικά φλατ  οι υπερβολικές σόλες-όπως είδαμε και στις συλλογές γνωστών οίκων- είναι μια από τις πιο hot τάσεις καθώς αποτελούν μια διαφορετική, σίγουρα πιο εκκεντρική επιλογή για όσες επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά. H Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou είναι μια από τις εκπροσώπους των flatforms καθώς στη συλλογή της Spring 2018 readytowear παρουσίασε μοναδικά κομμάτια, παίζοντας με τις υφές, τα υλικά και τα χρώματα.

Mary Katrantzou Spring 2018 ready-to-wear
Mary Katrantzou Spring 2018 ready-to-wear

To καλοκαίρι έρχεται και η μόδα επιτάσσει χρώμα, λάμψη, τόλμη και διαφορετικότητα. Οι επιλογές στα φετινά σανδάλια θα είναι πολλές και ποικίλες. Διάλεξε, λοιπόν, εκείνα που θα ταιριάξουν άρτια στο σύνολό σου, θα μπορείς να τα προσαρμόσεις στο style σου ανά πάσα ώρα και στιγμή και να δημιουργήσεις looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να δείξεις

Tags:
0 shares
Η Νάταλι Χαρπαντίδη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Λατρεύει τον χώρο της μόδας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το "Fashion Styling& Image Making", καθώς και σεμινάρια για "Fashion Design". Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αρθρογραφεί σε fashion blogs και sites (Ozon Magazine, Faysbook.gr κ.ά)