scarf_handbag_strap

Πως να προσθέσεις το μαντήλι στα look σου και να εντυπωσιάσεις!


*Γράφει η Κωνσταντίνα Τάκου.

To μαντήλι αποτελεί βασικό συστατικό του style μας εδώ και δεκαετίες, αφού με το που το προσθέσουμε στις εμφανίσεις μας κατευθείαν δίνουμε ένα πιο elegant αέρα στο look μας. Δεν πρέπει λοιπόν, να διστάσουμε να πειραματιστούμε με αυτό το υπέροχο fashion item, που μας δίνει άπειρες δυνατότητες χρήσης. Εκτός από το λαιμό τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους οίκους μόδας, καθώς και fashion influencers, να το εντάσσουν με διαφορετικό τρόπο στις εμφανίσεις τους. Ας πάρουμε λοιπόν μερικές ιδέες!

Αρχικά το μαντήλι βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό αξεσουάρ στα τα hair look μας. Είτε επιλέγοντας να το δέσουμε στην βάση ενός χαμηλού ponytail, είτε να το μπλέξουμε σε μια χαλαρή κοτσίδα ή να το προσθέσουμε σε ένα χαμηλό σινιόν ακόμη και να το δέσουμε περίτεχνα σαν turban. Όπως και να το χρησιμοποιήσουμε δίνουμε μια ευχάριστη νότα στην εμφάνιση μας.

Εκτός από την χρήση του στο κεφάλι ή στον λαιμό μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το στοιχείο και πάνω στα αξεσουάρ και στα ρούχα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Μια υπέροχη ιδέα αποτελεί το να δέσουμε ένα ιδιαίτερο μαντήλι στην τσάντα μας ή να το πλέξουμε γύρω από το χερούλι της τσάντας μας. Αν πάλι έχουμε βαρεθεί τις κλασσικές δερμάτινες ζώνες μπορούμε να προσθέσουμε ένα χρωματιστό μαντήλι στα παντελόνια μας και θα  δείξουν κατευθείαν in fashion.

Δοκιμάζοντας ένα περίτεχνο δέσιμο το μαντήλι αποκτά μια τελείως διαφορετική χροιά και μπορεί να φορεθεί ακόμη και σαν μπλουζάκι κάνοντας το να δείξει πιο αέρινο και φινετσάτο. Mία ακόμη εκδοχή έτσι ώστε να εντάξεις το μαντήλι στην εμφάνιση σου και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον είναι το scarf brachelet. Τύλιξε το γύρω από τον καρπό σου ή ακόμη και γύρω από τον αστράγαλο σου για πιο rock style και κατευθείαν δημιουργείς ένα statement αξεσουάρ για τις street style εμφανίσεις σου.

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons την Οlivia Palermo, που πάντα μας εμπνέει με τις στυλιστικές της επιλογές. Σε αυτή την εμφάνιση της έχει περάσει το μαντήλι της μέσα από την ζώνη και κατευθείαν έχει δημιουργήσει μια σικάτη εμφάνιση. Βάλε λοιπόν φαντασία και πρόσθεσε ευφάνταστες πινελιές στις καθημερινές σου επιλογές, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε εκπλήξει…

Tags:
0 shares
Η Κωνσταντίνα Τάκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας. Εργάζεται ως θεατρολόγος, αλλά λατρεύει τον χώρο της μόδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και ενημερώνεται καθημερινά για τις καινούριες τάσεις.