εξωφυλλο

Πως να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας στα μέσα του χειμώνα!

*Γράφει η Όλια Λύκου.

Τι να φορέσεις τον Ιανουάριο όταν έχεις βαρεθεί τελείως τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου;

Το τι θα φορέσεις τον Ιανουάριο μπορεί να είναι ένα αρκετά δύσκολο. Έξω ακόμα επικρατεί ”πολικό” ψύχος και πρέπει να παραμείνεις ζεστή και χουχουλιάρικη, αλλά όπως και να το κάνουμε μια νέα χρονιά είναι σίγουρα και περίοδος για νέα ξεκινήματα και δεν υπάρχει καλύτερο σημείο να ξεκινήσεις, από τη ντουλάπα σου. Μη νομίζεις ότι θα σου πω πέτα ότι έχεις και βούρ στα μαγαζιά να ψωνίσεις τα πάντα. Ξέρω, ξέρω ο προϋπολογισμός σου είναι στα πατώματα μετά τα Χριστούγεννα, αλλά έχουμε και εκπτώσεις! Εκείνο λοιπόν που μπορείς να κάνεις για να δώσεις μια νέα πνοή στη ντουλάπα σου με αέρα 2018 είναι να επενδύσεις σε ρούχα βασιζόμενα στις τάσεις της άνοιξης χωρίς να πάθεις πνευμονία και χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις μια περιουσία.

Εμπνευστείτε από τα χρώματα, τις υφές, τα μοτίβα και δεν θα χάσετε.

Think… Pink

Το ροζ ήρθε και θα μείνει.Σε οποιαδήποτε απόχρωση το απόλυτο χρώμα της σεζόν υπόσχεται να σας φτιάξει τη διάθεση. Τυλιχτείτε με την must απόχρωση επενδύοντας σε ένα παλτό και ολοκληρώστε το γλυκό σας σύνολο με ένα ζευγάρι sneakers με ψηλές αθλητικές κάλτσες.

The Yellow side

Το ροζ έχει ανταγωνιστή και αυτός δεν είναι άλλος από το κίτρινο. Το χρώμα του κίτρου είναι μια από τις τάσεις για την ερχόμενη άνοιξη, έτσι λοιπόν μπορείτε να προσθέσετε τους τόνους του στην γκαρνταρόμπα σας σιγά σιγά από τώρα. Ένα κασκόλ ή ένα ζευγάρι γάντια θα ήταν ιδανική επιλογή. Αν είστε πιο τολμηρές η επιλογή δεν είναι άλλη από μια γούνα ή ένα ζιβάγκο.

Tomato Rules

Αν είσαι έτοιμη να ξεχάσεις το χειμώνα άσε πίσω σου τους σκούρους τόνους του κόκκινου όπως το wine red και βάλε στα ρούχα σου ένα πιο φωτεινό κόκκινο ή ακόμα και σκούρο πορτοκαλί. Το χρώμα της ντομάτας είναι ίσως το χρώμα κλειδί για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τι περιμένεις λοιπόν; Πειραματιστείτε με ένα φούτερ ή ένα πουλόβερ στους φωτεινούς κόκκινους τόνους και αλλάξτε διάθεση.

Κι άμα ψωνίσω κάτι ανοιξιάτικο;

Θέλεις να αγοράσεις όμως και ένα ανοιξιάτικο φορεματάκι; έτσι γιατί το είδες και το ζήλεψες; Τι σε εμποδίζει και το σκέφτεσαι; Θα το βάλεις και μέσα στο Γενάρη, γιατί η τάση των άπειρων στρώσεων υφασμάτων, η μια πάνω στην άλλη δηλαδή (το γνωστό layer+layer) μπορεί να αξιοποιηθεί τώρα καλύτερα από ποτέ.

“Φουσκωτό” μπουφάν

Σίγουρα υπάρχει στη ντουλάπα σου και θα το χρειαστείς και τους επόμενους μήνες. Έχεις όμως βαρεθεί να το φοράς με τον ίδιο τρόπο. Για να το αναδείξεις συνδύασε το με ένα ζευγάρι statement μπότες ή γόβες. Θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά στο σύνολο σου και θα μπορείς να το υποστηρίξεις και στα βραδινά σύνολα σου.

Αν πάλι επιλέξεις ένα καινούριο προτίμησε ένα στα must χρώματα του χειμώνα (βλέπε παραπάνω ) ή σε ένα πολύχρωμο.

Μέχρι την επόμενη φορά… think pink.

 

Tags:
0 shares
Η Όλια Λύκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 όπου και ζει. Σπούδασε "Κοινωνιολογία" στο Πάντειo Πανεπιστήμιο και "Fashion Styling" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di moda, με πλήρη υποτροφία. Έχει εργαστεί σαν "freelancer fashion stylist" σε περιοδικά, διαφημιστικά, σε καμπάνιες Ελλήνων σχεδιαστών και brands, καθώς και στην τηλεόραση. Τέλος έχει εργαστεί σαν "fashion editor" στο e-shop Bags icon, για τρία χρόνια, ενώ παράλληλα απασχολήθηκε στον εμπορικό τομέα.