Graphic1

Στόχος επετεύχθη!

*Γράφει ο Νίκος Αλιάζης,  founder του www.paramano.gr.

Μετράμε ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί το site και σταθερά όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μας. Ήταν ένας προσωπικός φόβος, αν θα γίνει κατανοητό ότι η σελίδα είναι κυρίως συμβουλευτική. Έτσι, λοιπόν, σε αυτό τον ένα χρόνο έχουμε λάβει 179 emails από νέα παιδιά με διάφορες απορίες και σκέψεις, για τις οποίες θέλησαν να ρωτήσουν και να λάβουν απαντήσεις από εμάς. Ένα email που μας είχε κάνει εντύπωση και εμένα προσωπικά με είχε βάλει σε σκέψεις, είναι αυτό ενός αγοριού από μια επαρχιακή πόλη, το οποίο και σας έχουμε παρουσιάσει ξανά!

Όπως είδατε στο email ο φίλος μας γράφει στο τέλος του μηνύματος ότι είναι δυστυχισμένος. Έτσι, λοιπόν, ο σύμβουλος και η ομάδα του Paramano.gr ανέλαβαν δράση. Εκτός από τις συμβουλές της ομάδας μας, ο φίλος μας είχε και μια ακόμα συμβουλή, αυτή του κ. Λάκη Γαβαλά. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Γαβαλάς του διαβάσαμε το email του αγοριού και του ζητήσαμε να μας πει τη γνώμη του, αλλά και να δώσει και αυτός από τη μεριά του μια συμβουλή.

*(Στο 18:26 μπορείτε να δείτε πως σχολίασε το email, αλλά και τι συμβούλεψε ο κ. Γαβαλάς τον αναγνώστη μας)

Η μάχη μας λοιπόν έχει συνέχεια και ο μοναδικός της στόχος είναι η πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων!

Όλα αυτά σας τα αναφέρουμε γιατί ο σκοπός μας επετεύχθη! Ο φίλος μας μίλησε στους γονείς του για άλλη μια φορά, αναφέροντας τους και τις συμβουλές του Paramano.gr και δείχνοντας τους τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Λάκης Γαβαλάς.
Το αποτέλεσμα; Ο μικρός αναγνώστης μας το Σεπτέμβριο έφυγε στο Βέλγιο, για να σπουδάσει σχέδιο μόδας στην αγαπημένη του σχολή. 

Αυτός είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας λοιπόν και για αυτό θα μαχόμαστε καθημερινά. Η μάχη μας λοιπόν έχει συνέχεια και ο μοναδικός της στόχος είναι η πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων!
Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας.

Καλή σας νύχτα,
Nίκος Αλιάζης @Paramanos.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.