collage

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει τη νέα του σειρά, για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-2018 και για άλλη μια φορά εντυπωσιάζει!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει, μέσω μιας εντυπωσιακής φωτογράφισης, τη νέα χειμερινή του σειρά με σαφείς επιρροές από τα 80’s.

Στη σειρά αυτή επικρατούν κυρίως το μπλε, το γκρι και το μαύρο (τα αγαπημένα χρώματα του σχεδιαστή δηλαδή), τον καμβά συμπληρώνουν το ασημί και διάφορες μεταλλικές πινελιές, ενώ, ταυτόχρονα, δε διστάζει να “παίξει” με ρίγες και καρό της ίδιας χρωματικής παλέτας. Η σειρά μπορεί άνετα να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, μετατρέποντας τις γυναίκες σε δυναμικές φιγούρες, μέσω των όγκων, που δημιουργούνται στους ώμους, αλλά και των ανδρόγυνων στοιχείων, χωρίς σε καμία περίπτωση να αλλοιώνεται η θηλυκή τους πλευρά!

Oι συνδυασμοί και οι επιλογές των υφασμάτων, τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά την κατατάσσουν, σίγουρα, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές, για το 2017 και μας επιτρέπει να υπερηφανευόμαστε πως η Ελληνική μόδα, έχει άποψη, έχει στυλ, έχει χαρακτήρα!

Συγχαρητήρια κ. Κουδουνάρη!

Phοto: Έφη Γούση

Styling: Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης

Make Up: Ελένη Σαββίδου

Fashion Assistant: Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

http://www.stelioskoudounaris.com/

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.