Maria+Borges+by+Tommy+Ton

Οι προετοιμασίες για το φετινό σόου της “Victoria’s Secret” έχουν ξεκινήσει και εσείς έχετε τη δυνατότητα να δείτε τι συμβαίνει μέσα από κάποια ολιγόλεπτα βίντεο.

Στα πλαίσια του σόου του οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret, που θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη, ο οίκος προχώρησε στη δημιουργία κάποιων ολιγόλεπτων βίντεο, που μας δείχνουν πως ξεκινούν όλα και φτάνουν μέχρι και την ημέρα των σόους.
Δείτε τα βίντεο, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα…

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.