alexa1

Μόδα για αρχάριους: #1 Βρετανική Vogue,Youtube και μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ντοκιμαντέρ.(video)

Σε αυτή τη στήλη θα μαθαίνουμε (υπό μια έννοια), μέσω κάποιων ταινιών (εποχής αλλά και πιο σύγχρονες), βίντεο, συνεντεύξεων και άλλων διάφορων μέσων, όσα περισσότερα μπορούμε για τη μόδα και κυρίως θα διασκεδάσουμε.
Για να μη σας τρομάξουμε,θα ξεκινήσουμε λιγάκι πιο χαλαρά. Αρχικά λοιπόν θα ασχοληθούμε με το youtube και το κανάλι της Βritish Vogue. Το κανάλι της Βρετανικής Vogue στο youtube είναι με διαφορά ένα από τα καλύτερα που θα βρειτε, είτε για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, είτε για να ενημερωθείτε.

Τα τελευταία δυο χρόνια, υπό την καθοδήγηση της Alexandra Shulman, πρώην editor-in-chief της Βρετανικής εκδοχής της Vogue, το κανάλι έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και έχει δοθεί ειδικό βάρος σε αυτό.
Γενικά θα σας κάνει καλό να ρίξετε μια ματιά στο κανάλι και τα βίντεο που αυτό περιέχει.

Στόχος αυτών των βίντεο είναι να παρουσιάσουν, σε ένα βαθμό, τον πραγματικό κόσμο της μόδας και να δώσουν συμβουλές και οδηγίες σε όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν κομμάτι αυτού του δύσκολου, αλλά αγαπημένου χώρου,της μόδας.

 Παρακάτω εμείς σας επισυνάπτουμε δυο ντοκιμαντέρ (στο κανάλι υπάρχουν πολλά περισσότερα της συγκεκριμένης σειράς,μικρότερης διάρκειας τα οποία μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHlfmUA9UkXaN-Dzms_-80R4MkuG4Qz_n ), που παρουσιάζει το μοντέλο-παρουσιάστρια Alexa Chung, μια πανέμορφη, πανέξυπνη κοπέλα και ένα από τα μεγαλύτερα,νέα ονόματα στο χώρο της μόδας(και δική μου αγαπημένη, όχι οτι σας νοιάζει αλλά ήθελα να το πω). Τα ντοκιμαντέρ αυτά κάνουν μια “βόλτα” από όλα τα πόστα της μόδας. Η Alexa Chung συνομιλεί με απόφοιτους του Saint Martins, με μια από τις πιο διάσημες blogger, την πολυαγαπημένη μου Leandra Medine, με τον σχεδιαστή Christopher Kane και άλλους πολλούς.
Στόχος αυτών των βίντεο είναι να παρουσιάσουν, σε ένα βαθμό, τον πραγματικό κόσμο της μόδας και να δώσουν συμβουλές και οδηγίες σε όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν κομμάτι αυτού του δύσκολου, αλλά αγαπημένου χώρου,της μόδας.

Καλή σας προβολή,
Paramanos.

*Τα βίντεο είναι στα αγγλικά.

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.