08c8264326db6c1b82f0c268d65d4519

Καλσόν: το “key item” για τα πιο stylish σύνολα!

*Γράφει η Νάταλι Χαρπαντίδη. 

Καλσόν=φρενίτιδα! Οι εποχές όπου ρίσκαρες να βγεις έξω με 10 βαθμούς, φορώντας το νέο σου mini χωρίς αυτό προκειμένου να αναδείξεις τα υπέροχα πόδια σου αλά Carrie Bradsaw πέρασαν ανεπιστρεπτί! Οι νέες τάσεις της μόδας απαιτούν καλσόν ακόμα και σε εμφανίσεις που δεν το περιμένεις.

Και φυσικά δεν μιλάμε για την τάση καλσόν-πέδιλο. Ναι, το έχουμε δει, όμως αγγίζει κι αυτό τα όρια του βαρετού σιγά σιγά καθώς κυριαρχεί εδώ και μια πενταετία το λιγότερο. Εκτός κι αν επιλέξεις ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι με ένα εξίσου τολμηρό καλσόν ή ένα περίτεχνο καλσόν με ένα πιο ήσυχο υπόδημα. Πολύχρωμα, σε έντονες αποχρώσεις, διάφανα με πολύτιμες πέτρες, δίχτυ με πέρλες, animal printed, περίεργα ανάγλυφα και εντυπωσιακά μοτίβα, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου κάνοντας μια απλή βόλτα στα μαγαζιά. Είναι το κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια όχι μόνο από πλευράς κρύου αλλά φυσικά κι από πλευράς δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου outfit. Τώρα τον χειμώνα, συχνά τα πόδια μοιάζουν “γυμνά” όταν φοράμε εντυπωσιακά φορέματα ή mini φούστες και επιβλητικά πανωφόρια ή αξεσουάρ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα καλσόν συμπληρώνουν άρτια το σύνολο σου δίνοντας μια έξτρα stylish πινελιά στο αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει!

Alexa Chung

Αγαπημένοι σχεδιαστές αποθέωσαν το συγκεκριμένο κομμάτι παρουσιάζοντας ευφυείς τρόπους προκειμένου να το εντάξεις σε οποιοδήποτε outfit. Tom Ford, Jeremy ScottAdam Selman και Dolce & Gabbana ανέδειξαν με διάφορους κι εκπληκτικούς τρόπους το key item της σεζόν. Sparkly, με παγιέτες, απλό μαύρο opaque ή έντονα μονόχρωμα όπως το φούξια και το μπλε ολοκληρώνουν δυναμικά outfits που στόχο έχουν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Επίλεξε ένα μονόχρωμο καλσόν προκειμένου να συμπληρώσεις ένα total outfit χρώματος της επιλογής σου. Για παράδειγμα, ένα κόκκινο total σύνολο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι μέσα στις μεγαλύτερες τάσεις ήδη από την περσινή χειμερινή σεζόν. Ένα διάφανο ή διχτυωτό καλσόν με παγιέτες, κεντήματα ή πολύτιμες πέτρες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όταν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον σύνολο βασισμένο στο κλασικό little black dress. Ακόμη, επιλέξτε ένα χρωματιστό λεοπάρ καλσόν ή ένα καρό προκειμένου να δώσετε έξτρα stylish πινελιές στο look σας. Εάν ανήκετε στις τολμηρές, δοκιμάστε να το εντάξετε σε σύνολα με περισσότερα prints, με ιδιαίτερη προσοχή όμως ώστε να δημιουργήσετε άρτια ένα επιτυχημένο mix & match.

Tom Ford || Fall-Winter 2018-2019 ready-to-wear
Dolce & Gabbana || Fall-Winter 2018-2019 ready-to-wear
Jeremy Scott || Fall-Winter 2018-2019 ready-to-wear

Ο φετινός χειμώνας απαιτεί χρώμα, λάμψη και διαφορετικότητα! Είναι η κατάλληλη ευκαιρία, λοιπόν, να εντάξετε τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά καλσόν στα σύνολα σας ξεφεύγοντας από το comfort zone σας και δημιουργώντας άψογα looks που θα μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από τις διεθνείς πασαρέλες.

Tags:
0 shares
Η Νάταλι Χαρπαντίδη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Λατρεύει τον χώρο της μόδας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το "Fashion Styling& Image Making", καθώς και σεμινάρια για "Fashion Design". Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αρθρογραφεί σε fashion blogs και sites (Ozon Magazine, Faysbook.gr κ.ά)