ss17-image16-e1494328501805

Η Υβόννη Ντόστα δημιουργός των ελληνικών μαγιό “Yvonni Ntosta Swimwear”, μαζί μας στο www.paramano.gr .

Η Υβόννη Ντόστα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα, έχει συμμετάσχει σε σόου των μεγαλύτερων σχεδιαστών της Ελλάδας και ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε πάμπολλες καμπάνιες μεγάλων εταιρειών. Εδώ και λίγο καιρό όμως ασχολέιται και με μια άλλη της αγάπη, τη σχεδίαση μαγιό. Για αυτήν της την αγάπη μας μιλά, σήμερα, στο www.paramano.gr και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

https://www.facebook.com/yvonnintostaswimwear/

http://www.yvonnintostaswimwear.com



Από το μόντελινγκ πέρασες στη σχεδίαση μαγιό. Πως προέκυψε αυτό;

Πάντοτε δημιουργούσα μαγιό για μένα, είχα από μικρή μια ιδιαίτερη αγάπη για την θάλασσα και οτι έχει σχέση με αυτήν.
Παράλληλα με το μόντελινγκ σπούδαζα fashion design, οπότε κάποια στιγμή ο στόχος μου ήταν να ξεκινήσω κάτι δικό μου, έτσι επέλεξα τα μαγιό!

Τι σε κέρδισε στα μαγιό και ασχολήθηκες μαζί τους;
Από μωρό ήμουν παιδί την παραλίας, το μαγιό πάντα ήταν αγαπημένο αξεσουάρ μου, πάντοτε επέλεγα τα πιο ιδιαίτερα μαγιό και άλλες φορές φανταζόμουν τι θα ήθελα να φορέσω, που δεν το έβρισκα στην αγορά, έτσι αποφάσισα να φτιάξω μαγιό με τη δική μου υπογραφή!

Ήταν δύσκολο από μοντέλο, που είσαι, να συστηθείς και ως σχεδιάστρια;
Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ήταν πιο εύκολο θα έλεγα, γιατί ήμουν ήδη σε αυτόν το χώρο οπότε όλα μου ήταν οικεία!

Γιατί κανείς να προτιμήσει τα μαγιό σου; Τι είναι αυτό που θεωρείς οτι τα ξεχωρίζει;
Είναι σχεδιαστικά και το κάθε πατρόν αντιπροσωπεύει διαφορετική προσωπικότητα!

Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται τα μαγιό σου; Γιατί θα σκεφτεί κανείς, ΟΚ η Υβόννη είναι μοντέλο, άρα τα μαγιό θα απευθύνονται σε πιο καλλίγραμμα σώματα, ισχύει κάτι τέτοιο;
Τα μαγιό μου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, το κάθε πατρόν είναι σχεδιασμένο, για διαφορετικό τύπο σώματος, πολλές γυναίκες ταυτίζονται με την φιγούρα του μοντέλου, είναι λάθος, τα μαγιό σίγουρα δε θέλουν σούπερ skinny κορμιά, για να αναδειχθούν, θέλουν τα φυσιολογικά υγιή κορμιά.

Τι δυσκολίες αντιμετώπισες στη δημιουργία του δικού σου brand;
Οι δυσκολίες όπως και σε κάθε δουλειά είναι πολλές, το θέμα είναι να τις αντιμετωπίζουμε σωστά, για να προχωράμε παρακάτω.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος, που μπορεί να κάνουν οι γυναίκες, όταν αγοράζουν μαγιό και τι θα τις συμβούλευες ώστε να το αποφύγουν;
Θεωρώ πως οι περισσότερες γυναίκες επιρρεασμένες από την μόδα και τα social media.
Επιλέγουν μαγιό τα οποία δεν τους ταιριάζουν πάντοτε, η συμβουλή, που θα έδινα είναι, πως θα πρέπει να επιλέγουν μαγιό, που ταιριάζουν στην προσωπικότητα τους, αλλά και παράλληλα στο σώμα τους.

Τι όνειρα έχεις για το brand σου;
Βήμα-βήμα όταν εξελίσσεται αυτό, που κάνεις συνεχώς τα όνειρα αυξάνονται, προς στιγμήν θέλω όλοι όσοι φορούν τα “Yvonni Ntosta Swimwear” να τα λατρεύουν και να νιώθουν όμορφα!

Ποια συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τη σχεδίαση μαγιό;
Θα έλεγα πως η δημιουργία μαγιό είναι αρκετά δύσκολη, ώστε να φτάσεις στο τέλειο αποτέλεσμα, με σωστή δουλειά, υπομονή και αν αγαπάς αυτό, που κάνεις σίγουρα τα καταφέρνεις!

Ώρα για παιχνίδι.

Ονομάτισε μας 3 αντικείμενα, που χωρίς αυτά δεν πας στην παραλία.

Μαγιό
Γυαλιά
Πετσέτα

Ποια είναι η αγαπημένη σου παραλία; 
Η αγαπημένη μου παραλία είναι ο Βράχος στην Πρέβεζα, it’s my queen!

Μπικίνι ή ολόσωμο;
Χμμμμ ανάλογα τη διάθεση!

Τι είναι για εσένα η μόδα;
Να είσαι ο εαυτός σου, να έχεις το δικό σου style και τη δική σου προσωπικότητα!
Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.