15673070_1791283397789871_6621450127064900766_n

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου μιλά στο www.paramano.gr για το “J.B.C jewls by coco”.

Στην αποψινή συνέντευξη της Πέμπτης φιλοξενούμε μια νέα σχεδιάστρια κοσμημάτων με έδρα της την Πάτρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι, όταν βλέπουμε νέα παιδιά να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και για αυτό θα μιλήσουμε απόψε με την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τα “J.B.C jewls by coco”.

https://www.facebook.com/JBC-jewls-by-coco-1552517461666467/

https://www.instagram.com/j.b.c_jewls/

Πώς ξεκίνησες την ενασχόληση σου με τα κοσμήματα και γενικότερα με τη μόδα; 

Ξεκίνησα τελείως ερασιτεχνικά. Για την ακρίβεια, δεν ήξερα να περνάω χάντρα σε κορδόνι! Στην αρχή, πωλούσα έτοιμα κοσμήματα. Πολύ σύντομα όμως κατάλαβα ότι ήθελα να φτιάξω κοσμήματα  σύμφωνα με το δικό μου στυλ! Η σχέση μου με την μόδα γενικότερα πιστεύω ότι είναι καλή.  Φοράω ότι μου αρέσει, ασχέτως εάν βρίσκεται στις εκάστοτε τάσεις της εποχής, εάν είναι φετινό ή προπέρσινο.

Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο παιδί να ξεκινήσει το δικό του brand;

Πλέον είναι αρκετά δύσκολο καθώς, στον χώρο του handmade τουλάχιστον, βρισκόμαστε αρκετοί! Οπότε όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να σε ξεχωρίσει ο κόσμος. Εάν το θέλεις, όμως, αρκετά και αφιερωθείς σε αυτό που κάνεις θα τα καταφέρεις! Φτάνει να αγαπάς το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι και να μην το βλέπεις μόνο ως μία πηγή εσόδων.

Περίγραψε μου τι σημαίνουν για εσένα τα κοσμήματα που δημιουργείς και πως καταλήγεις στα τελικά σχέδια σου.

Ποτέ δεν σκέφτομαι από πριν τί ακριβώς θέλω να φτιάξω! Μπορεί να κοιτάω και 2 ώρες υλικά μέχρι να καταλήξω. Και συνεχώς αλλάζω άποψη μέχρι το τελικό σχέδιο. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι , γιατί δεν φτιάχνω τίποτα που δεν θα φορούσα και εγώ η ίδια. Συνεπώς, όλα τα αγαπώ!

Αν σου ζητούσα να ξεχωρίσεις τα 3 πιο αγαπημένα σου υλικά, ποια θα διάλεγες;

Ατσάλι, κρύσταλλο και αιματίτης!

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια σε σχέση με το brand σου;

Το επόμενο βήμα μου είναι σίγουρα η δημιουργία e shop καθώς και το να επεκταθώ στην αγορά της Ευρώπης!

Λόγω του συμβουλευτικού χαρακτήρα του site δε μπορώ να μη σου ζητήσω να δώσεις μια συμβουλή σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μόδα.  

Το μοναδικό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως ο πρώτος και τελευταίος κανόνας, που υπάρχει σε αυτόν τον χώρο είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις! Εγώ ξεκίνησα με 10 ευρώ και 0 followers. Αν το κάνεις μόνο για τα χρήματα, να ξέρεις ότι λογικά θα αποτύχεις. Να δείξεις θάρρος, λοιπόν, να πάρεις πρωτοβουλίες και καλή επιτυχία!

https://www.facebook.com/JBC-jewls-by-coco-1552517461666467/

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.