elena_galifa_meet_elena

Έλενα Γαλύφα: Η fashion blogger βρέθηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας και μας καθήλωσε!

Η Έλενα Γαλύφα, γνωστή fashion blogger, βρέθηκε στο Λονδίνο στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας. Τις μέρες που πέρασαν παρακολούθησε μερικά από τα σημαντικότερα fashion shows, που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα στο Λονδίνο, μεταξύ αυτών τα σόου των οίκων Emporio Armani, Mary Katrantzou, Julien Macdonald κ.α.

Για άλλη μια φορά οι στυλιστικές της επιλογές ήταν εξαιρετικές, καθόλου επιτηδευμένες και ξεκάθαρα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εβδομάδας μόδας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι οτι επέλεξε να φορέσει σύνολα Ελλήνων σχεδιαστών και ελληνικών brands, καθώς σε πολλές τις εμφανίσεις προτίμησε δημιουργίες της σχεδιάστριας,Ιωάννας Κουρμπέλα”, ενώ στις φωτογραφίες θα δείτε, μεταξύ άλλων, ένα παλτό της εταιρείας “Karavan”, αλλά και μια handbag της εταιρείας “Μalliyah Bags”. Θα μπορούσε να φορέσει οτιδήποτε άλλο, ναι θα μπορούσε, αλλά προτίμησε, ενώ διασκέδαζε με τον σχεδιαστή Julien Macdonald και την Alessandra Ambrosio, να φορέσει ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και να τα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορεί να την γνωρίζω ελάχιστα, αλλά ειλικρινά είναι από τους ανθρώπους, που έχω χαρεί πολύ, που βρέθηκε στο δρόμο μου. Ξέρετε οτι δεν τοποθετούμαι συχνά και το site δεν έχει αυτό το χαρακτήρα-σκοπό, αλλά είχα την ανάγκη να σας εκφράσω την άποψη μου, για την Έλενα και να σας πω το εξής: τα όμορφα πράγματα και η επιτυχία συχνά συμβαίνουν σε αυτούς, που το αξίζουν, δε θέλω να πλέξω το εγκώμιο της Έλενας, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, η επιτυχία χτύπησε την πόρτα σε έναν άνθρωπο, που πραγματικά το αξίζει! Keep up the good work Elena <3

Καλή σας ημέρα,
Paramanos (Νίκος Αλιάζης)

*Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις φωτογραφίες της Έλενας, από τις μέρες που ήταν στο Λονδίνο, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας!

https://www.facebook.com/CoolMyStyle/?pnref=lhc
https://www.elenagalifa.com/en/
https://www.instagram.com/elenagalifa/?hl=el

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.