christmas-party-lead

Οι στυλιστικές μας προτάσεις για τα Χριστούγεννα!

*Γράφει η Έλενα Πάνου.

Η αντίστροφή μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει! Όλοι περιμένουμε πως και πως αυτές τις γιορτινές μέρες να ξεκουραστούμε, να φάμε, να χουχουλιάσουμε σπίτι μας και φυσικά να φορέσουμε τα ”καλά” μας ρούχα την παραμονή των Χριστουγέννων, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ή στα τραπέζια που οι συγγενείς και φίλοι, μας έχουν καλέσει. Πάμε να πάρουμε μερικές ιδέες για το τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας αυτά που μάθαμε αυτήν την χρονιά.

1. Κοστούμι που κάνει Εντύπωση.

Αγαπάμε το ανδρόγυνο look! Γιατί, λοιπόν, ένα κοστούμι να είναι συνυφασμένο με την σοβαρότητα του business outfit; Ένα κουστούμι είναι ικανό από μόνο του να απογειώσει μία βραδινή μας έξοδο μέσα στα Χριστούγεννα ή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και να μας κάνει να ξεχωρίζουμε μιας και δεν είναι κλασικό item, που φοράμε σε τέτοιες περιστάσεις, αρκεί να το δούμε σε μια διαφορετική μορφή του, με γιορτινά και γυαλιστερά υφάσματα και έντονα χρώματα.

Dolce & Gabbana Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19

Το total red suit του οίκου Dolce & Gabbana είναι μία καλή ιδέα για γιορτινή περίσταση. Ένα statement κατακόκκινο κουστούμι με ανάγλυφα σχέδια συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα είναι ιδανικό παράδειγμα να αποδείξει ότι το ανδρόγυνο look έχει και θηλυκή πλευρά.

Ralph Lauren Resort 2019

Ας μην ξεχνάμε και την παγιέτα, ταιριάζει τέλεια πάνω στα κουστούμια, προτιμάται σε σκούρα χρώματα όπως μαύρο και σκούρο μπλε. Τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit πρέπει να είναι minimal στους ίδιους ή κατεβασμένους τόνους για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Ελεύθερο είναι το πεδίο στους όγκους, αφού δεν μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα, και η μοναδική υφή είναι η παγιέτα. Μπορούμε να τονίσουμε τα χέρια μας με βάτες για τονισμένους ώμους και μεγάλα φουσκωτά μανίκια.

Elsa Hosk

Ένα ζευγάρι από luxury ψηλοτάκουνα είναι το ιδανικό και πιο σημαντικό αξεσουάρ για να στολίσει και να αναβαθμίσει το outfit σας. Τα statement ψηλοτάκουνα αναδεικνύουν την σιλουέτα και τραβούν τα βλέμματα καθώς εντυπωσιάζουν σε κάθε σας κίνηση.

Kotsonas Handmade Shoes

2. Shine bright like a diamond .

Δεν έχουν υπάρξει Χριστούγεννα χωρίς λάμψη- glam, αλίμονο αν έλειπαν οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Το sequin τα Χριστούγεννα κυριαρχεί σε όλο του το μεγαλείο από φορέματα μέχρι τσάντες, που αστράφτουν πολύχρωμα. Φέτος θα δούμε λάμψη  σε διαφορετικά items από αυτά που είχαμε συνηθίσει όπως σε ψηλόμεσα παντελόνια ή midi φούστες. Οι πούλιες όμως πάντα πρωταγωνιστούν στα κλασικά κόκκινα και ολόχρυσα φορέματα.

Dolce & Gabbana Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19
Celine Ready-to-Wear Άνοιξη 2019

3. Οικολογική Γούνα 

Οικολογικές γούνες σε ζωηρά, αλλά γήινα χρώματα. Η γούνα μπορεί από μόνη της να είναι επίσημη, δεν χρειάζεται πολλά extra στοιχεία για να αναδειχθεί. Είτε σε patchwork, είτε σε κλασική γραμμή είναι ζεστή και έτοιμη να μας συνοδέψει τις κρύες γιορτινές νύχτες. Θα την δούμε πιο bohemian σε σκούρα αλλά ζεστά χρώματα καφέ και μαύρο.

Ralph Lauren, Χειμώνας 2018 Ready-to-Wear Collection
Givenchy, ready-to-wear Χειμώνας 2018

4. Πράσινο Βελούδο

Η σωστή απόχρωση είναι το κυπαρισσί, το σκούρο πράσινο γενικά έρχεται ανανεωμένο όχι όπως το φορέσαμε τις προηγούμενες χρονιές. Μακριά φορέματα και φούστες με πράσινο βελούδινο ύφασμα, στολισμένα με μεγάλα χρυσά και ασημένια κοσμήματα είναι το κλειδί του festive mood.

Ralph Lauren, Χειμώνας 2018

5. Κλασικό Κόκκινο και Χρυσό.

Κόκκινο κλασσικό αλλά όχι ξεπερασμένο, θηλυκό, τολμηρό και σίγουρα το χρώμα, που θα τραβήξει το βλέμμα όλων. Το σκούρο κόκκινο βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot επιλογές για τα γιορτινά σύνολα, όπως γίνεται εξάλλου κάθε χρόνο. Προσπάθησε να μην φορέσεις το κλασικό κόκκινο φόρεμα, που έχουμε όλοι στο μυαλό μας!

Stelios Koudounaris, Χειμώνας 2018/19

Χρυσό! Iconic metallic piece που λάμπει μέρα και νύχτα. Διάλεξε ένα χρυσό item όπως ένα slim fit παντελόνι ή ένα κλασικό φόρεμα μιας και το χρώμα έχει την τιμητική του μέσα στις γιορτές, αλλιώς θα βγεις εκτός θέματος. Μεταλλικό χωρίς παγιέτες και πούλιες λάμπει από μόνο του για να είσαι classy και elegant.

Stelios Koudounaris. Χειμώνας 2018/19

Τελευταία συμβουλή και η καλύτερη. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τα πιο fashionable Χριστούγεννα σας.
Η επιτυχία είναι σίγουρη!

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.