LuxExpose-MonclerEyewear-7-1000x600

Τα εντυπωσιακά γυαλιά “Moncler” θα γίνουν το νέο αγαπημένο σας αξεσουάρ.

Τα γυαλιά ηλίου σαν ένα ακόμα αξεσουάρ μπορούν να αλλάξουν τα πάντα – σαν ένα κραγιόν. Αρκούν από μόνα τους ώστε μια ολόκληρη εμφάνιση να αναβαθμιστεί και να αναδειχθεί.

Μια τάση για φέτος, ακολουθώντας το στυλ της δεκαετίας του ’70, είναι τα εντυπωσιακά moncler αποτελώντας ένα hot-item της σεζόν. Διαθέτουν μεταλλικούς βραχίονες και παρωπίδες, παραπέμποντας σε ένα εντυπωσιακό rock n’ roll look παραμένοντας το ίδιο δροσερά, όπως πάντα. Ιδανικά για κάθε μέρα με μια μικρή δόση glamour.

Μια τάση για φέτος, ακολουθώντας το στυλ της δεκαετίας του ’70, είναι τα εντυπωσιακά moncler αποτελώντας ένα hot-item της σεζόν.

Τιμή 610 euro

*Η συγκεκριμένη τιμή είναι ειδικά διαμορφωμένη για το paramano.gr. Με τον κωδικό “paramano.gr/222” μπορείτε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών με 10% επιπλέον έκπτωση.
**Οι παραγγελίες αποστέλλονται δωρεάν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σχετικά με τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση eyefsite@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 2695 026329.

Επιμέλεια άρθρου Eyesite optics

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.