23844584_1644129472276654_668654945022346770_n

Η νέα και ταλαντούχα σχεδιάστρια Ανδρομάχη Ψωμιάδη, βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και παρουσίασε τις δημιουργίες της!

Η νέα και ταλαντούχα σχεδιάστρια Ανδρομάχη Ψωμιάδη φιλοξενήθηκε από την Ελληνική πρεσβεία της Ταϊλάνδης, στα πλαίσια μιας μεγάλης γιορτής, με καλεσμένους σχεδιαστές απ’ όλον τον κόσμο.

Η Ανδρομάχη παρουσίασε δημιουργίες της στη γιορτή 7th Celebration Of Silk / Thai Silk Road To The World 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόκ. Η νεαρή σχεδιάστρια απέδειξε ότι η ελληνική μόδα έχει μέλλον, όρεξη, ταλέντο και έκανε υπερήφανη τη χώρα μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ανδρομάχη, αλλά και στον πρέσβη Περικλή Μπούτο, τη σύζυγο του Galina Matsoukatova και στην πρεσβεία της Ελλάδος στην Μπανγκόκ, γενικότερα, για την πρόσκληση και την υποστήριξη των νέων Ελλήνων σχεδιαστών!

Ανδρομάχη καλή αρχή στα όνειρα σου και σου ευχόμαστε η όλη σου “διαδρομή” να είναι φτιαγμένη από μετάξι!

Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.