hbz-ss2018-trends-micro-florals-1504973504

Από τα catwalk, στο δρόμο για τη δουλειά. 3 τάσεις, που όλες θα θέλετε, να υιοθετήσετε.

Γράφει η Ελένη Κόκλα-Βενέτικου.

Όλες μας κάποια στιγμή της ζωής μας παρακολουθήσαμε, έστω και για μία μόνο φορά, κάποιο Fashion Show και είμαι σίγουρη πως δεν είναι λίγες αυτές που αναρωτήθηκαν  «Ποιος θα βγει έτσι ντυμένος έξω;»
Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς για εσάς, είναι να απομονώσουμε μερικά βασικά trends, ν’ αφήσουμε για λίγο στην απ’ έξω το styling των σχεδιαστών πάνω στην πασαρέλα, και να σκεφτούμε μια καθημερινή γυναίκα που αποζητά άνεση και φινέτσα σε κάθε της εμφάνιση.

1.Oversized Suiting

Το διαχρονικό –και σε όλους αγαπητό- κοστούμι, έρχεται και αυτή την άνοιξη σε μια πιο oversized εκδοχή να προσδώσει την τέλεια πινελιά φινέτσας και δυναμισμού στην εμφάνιση μας. Εάν τώρα είσαι απ’ αυτές που δεν σου αρέσουν και τόσο πολύ τα σύνολα, μπορείς να φορέσεις το σκουρόχρωμο Jean ή παντελόνι σου σε ίσια γραμμή με το oversized blazer που είδες και ξετρελάθηκες και αμέσως το στυλ σου θα απογειωθεί. Όσον αφορά τις πιο τολμηρές, μια λεπτή ζώνη πάνω από το blazer που θα τονίσει το δυνατό σημείο κάθε γυναίκας, τη μέση, θα σας χαρίσει τον αέρα ενός top model. Προτίμησε το σε γκρι αποχρώσεις και δε θα χάσεις!

2.Micro Florals

 

Για τις πιο ρομαντικές ψυχές της παρέας, τα νέα γι΄ αυτή τη σεζόν είναι καλά καθώς το floral που τόσο πολύ αγαπάτε είναι στις top τάσεις της σεζόν. Πείτε ναι στο πιο μικρό σε μέγεθος floral και συνδυάστε το με παλ αποχρώσεις. Προσέξτε μόνο μη το παρακάνετε. Καλό θα ήταν να φοράτε ένα floral κομμάτι κάθε φορά.

3. Candy-Striper Look

 

Για όσους δεν γνωρίζουν Candy-Striper ονομάζεται μια κοπέλα η οποία συνηθίζει την εθελοντική εργασία ως νοσοκόμα. Έτσι όπως καταλάβατε, αυτή τη σεζόν οι ρίγες και αυτό το «καραμελί» χρώμα τους μας θυμίζουν πολύ τη στολή της νοσοκόμας. Φόρεσέ τις ρίγες κάθετα και αμέσως θα φαίνεσαι ψηλότερη και λεπτότερη. Γενικά παίξε μαζί τους. Βάλ’ τες ως αξεσουάρ σ’ ένα ‘βαρετό΄ outfit. Ακόμη και ένα καλτσάκι ίσως που θα φαίνεται ελάχιστα θα αλλάξει τη συνολική σου εικόνα ,τόσο, που ούτε που το φαντάζεσαι.

Extra tips: Αφήστε τις προκαταλήψεις σας και πείτε ναι στο total white, το χρώμα της λεβάντας, το πορτοκαλί και το hot pink.




Tags:
0 shares
Ο Νίκος Αλιάζης είναι ένας νέος σχεδιαστής με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Έχει σπουδάσει "Fashion Design & Construction" στη σχολή μόδας Pansik Scuola di Moda με πλήρη διετή υποτροφία. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος "Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας" του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα λίγα χρόνια ενασχόλησης του με τη μόδα έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή περιοδικά (Vogue Italia, L'Officiel,Drama Magazine κ.α.),όπως και με επιτυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΝΙΚΕ, .LAK κ.α.) Το 2019 δημιούργησε το brand γυναικείας ένδυσης "Νikos Aliazis". Δουλειές του έχουν δημοσιευθεί στο Fashion TV, στο FF Channel και έχει συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model, αλλά και στο Switzerland's Next TopModel ως guest σχεδιαστής.